Publicitat
Política · 29 d'Octubre de 2019. 11:01h.

SCC porta Paluzie a Fiscalia

Denuncien la presidenta de l'ANC "per delicte d'odi i apologia de la violència"

SCC porta Paluzie a Fiscalia

Societat Civil Catalana presentarà una denúncia davant la Fiscalia contra la presidenta de l'ANC per delicte d'odi i apologia de la violència. L'entitat sosté que les seves declaracions a TV3 aquest dilluns "són antidemocràtiques i irresponsables i que ni tan sols representen a una part important de l’independentisme que vol que s'acabi aquesta onada de violència, per part del secessionisme radical, a tot Catalunya".
 
"La violència s'ha de condemnar sempre de forma contundent i rotunda. És responsabilitat de tots els ciutadans i, especialment, dels representants públics, que han de predicar amb l'exemple. Fa dues setmanes vam observar amb tristesa i indignació com lamentablement el president de la Generalitat, Quim Torra, va trigar tres dies a condemnar la violència, des que es van començar a produir agressions i aldarulls a la via pública per part del secessionisme radical", recorden.

"Tot i això, la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, no només no l'ha condemnat, sinó que ha fet una valoració positiva de la violència secessionista que està havent als carrers de tot Catalunya, en una entrevista que va concedir aquest dilluns al programa 'Els matins de TV3'. Per aquest desgraciat i lamentable motiu, ens veiem en l'obligació de presentar una denúncia aquest dimecres (demà) davant la Fiscalia contra ella per delicte d'odi i apologia de la violència", indiquen.

"La nostra entitat continua treballant per defensar la democràcia a Catalunya i no podem tolerar que hi hagi representants públics, amb influència en certs sectors de l'opinió pública, que es dediquin a pronunciar declaracions antidemocràtiques que puguin córrer el risc de ser interpretades d'una manera incorrecta", remarquen.

"Tothom té dret a pensar i a tenir la ideologia que vulgui, però el que no tolerarem és que es realitzin declaracions que fomentin l'odi i facin apologia de la violència i més si les realitza un representant públic", conclouen.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#20 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona. Tractoria nos roba., 29/10/2019 - 19:24

Continúa la serie

Carme Forcadell
Jordi Sánchez
.....

#19 errefejota, Dragonland, 29/10/2019 - 15:47

Paliza Palurda tiene toda la pinta de ir empastillada hasta las trancas y no parece controlar lo que sale de su boca. Es un peligro, sobre todo para los suyos, porque ha confirmado los peores temores: que todo esto estaba organizado desde hace tiempo y que para ellos la violencia es la forma de forzar una rendición (negociación, dicen ellos).

#18 Neferu, Barcelona, 29/10/2019 - 14:10

Me parece justo y equitativo. Ahora que la inhabiliten para cargos públicos , que le pongan una multa que se quede calva del disgusto, por propagar el odio entre catalanes

#18.1 Joan del Bages, Manresa, 29/10/2019 - 17:43

El problema és que si la inhabiliten la convertiran en una "màrtir" de la causa i segur que no li mancaran suports mentre duri la inhabilitació i que la multa la pagarà "la caixa de la solidaritar", no ella. I m'imagino que l'ANC deu rebre subvencions de la Gene, amb la qual cosa l'estarem pagant amb els nostres impostos...

#18.2 Neferu, Barcelona, 29/10/2019 - 23:15

¿ Dónde crees que han ido a parar los 80 millones de euros de la UE para el empleo que Mas ha dilapidado entre 2013 y 2015?

#17 Miquel, Girona, 29/10/2019 - 13:31

Que es pot esperar d'un País que no es respecta el vot de la gent? I d'una europa que tampoc es respecta el vot dels catalans? Lo seu no seria denunciarho a la Justicia internacional? Perque a dins España o Europa ja se sap. Primer ha de ser democratica clar.

#17.1 George, Downunder, 29/10/2019 - 14:09

Define “justicia democrática “, por favor: la q cumple totalmente tus deseos ??
Dime en qué “país democrático “ te dejan cortar vías d tren, aeropuertos, autopistas, quemar contenedores , arrancar adoquines, tirarle ácido a la policía como “autodefensa “ etc etc

#17.2 Neferu, Bercelona, 29/10/2019 - 14:17

Qué se puede esperar de una comunidad que realiza un referéndum ilegal y da un golpe a la democracia de un país democrático? Cuenta las cosas como son. Votar es legal siempre que se ajuste a las leyes del país en que se vota.No es lo mismo votar si matamos a fulanito, que votar si nos gusta más M Escobar o Peret.

#17.3 EduardR, BCN, 29/10/2019 - 15:56

Evidentment, la minoria independentista bloqueja que els catalans tinguem una Llei electoral propia durant més de 40 anys... Catalunya es la dictadura perfecte, electorlament parlant.

#16 Joanet, Bcn, 29/10/2019 - 13:10

Aquests que denuncien a la Paluzie no han condemnat mai la brutal violència de l'1-O, ni han condemnat l'invenció de relats falsos de violència per justificar la presó a líders polítics de llarga trajectòria honorable i pacífica que l'únic que han fet és intentar cumplir el mandat democràtic rebut dels seus votants. Cínics !!

#16.1 Carles bertran, Barcelona, 29/10/2019 - 13:42

Tan honorables y con tanto sentido común como tú. Acude a un profesional, porque te hace falta.