Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2008. 22:22h.

"Se creen que somos idiotas"

Rosa Díez diu que la convencen de que a Catalunya es pot estudiar en castellà però "no soy imbécil"

"Se creen que somos idiotas"

Rosa Díez

Rosa Díez ha insistit en que a Catalunya no es pot estudiar en castellà, durant la conferència que ha pronunciat aquest dijous a Barcelona. La líder d'UPyD ha explicat que els polítics catalans la intenten convèncer del contrari. "Me tratan de convencer, Rosa si es que tenemos que hablar contigo, te lo tenemos que explicar mujer, si allí todo el mundo puede estudiar en castellano en la escuela pública", ha afirmat imitant una conversa, mentre alguns dels assistents reien. "Que no, que no, está todo intoxicado, si es que os han intoxicado", ha dit que li expliquen els catalans. Díez, però, ha afegit que "se creen que somos todos idiotas, todos, absolutamente. Oiga, no, usted si tiene una posición defiéndala, que yo tendré otra y la defenderé también, pero no me trate como si fuera una imbécil".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 Jordi tb, IGD, 05/12/2008 - 19:45

A jordi o k k . Tens algun problema amb els separetistes? Si el tens fot el camp cap Zimbawe. CAPOLL

#33 jordi o.k.k., VIC, 05/12/2008 - 18:54

En Catalunya (esperemos que por poco) mandfa el Tripartit y todos son separatistas. Lo mejor seria anular la autonomia de esta Región española.

#32 ramon, barcelona-c, 05/12/2008 - 17:18

En castellano para que lo entiendan,estamos en Catalunya no en Espanya las prioridades lingüisticas las decidimos ,los catalanes , nosotros.A lo mejor lo entienden, no estamos en contra del catellano si no a favor del catalán.

#31 Pau, Girona, 05/12/2008 - 15:57

Com cansen els nacionalistes espanyols....

primer haver de suportar a en Franco, després la ETA de merda, el gal, el PSOE, el PP, C's i ara això....

N'estem tant tips els catalans de les merdes espanyoles, però tant. Independència ja!

#30 Pol Campos, Badalona, 05/12/2008 - 15:55

Aviam Pijoaparte, no és que renunciem a conèixer-la sinó que sabem comés la nazi aquesta i passem d'ella. El que pensem la majoria dels catalans és que a Catalunya només hi ha una llengua, el català, i les altres són anecdòtiques.