Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2022. 17:44h.

Sectors de Junts demanen trencar amb ERC

López Bofill: "continuar amb un soci que ha participat en la suspensió de Borràs és inassumible"

Sectors de Junts demanen trencar amb ERC

López Bofill, amb Puigdemont, en una foto d'arxiu

El regidor de Junts a Altafulla, Hèctor López Bofill, ha explicat que diferents executives territorials com la Vegueria del Penedès, Tarragonès, Tortosa, Igualada, Canet de Mar, Argentona i Altafulla han demanat una consulta interna per decidir si JxCat ha de sortir del Govern. "Hi ha força gent més enllà de les agrupacions que han fet aquesta reflexió", ha remarcat.

López Bofill, proper a Laura Borràs, ha afirmat en declaracions a El Món a RAC1 que "no podem continuar governant amb un soci de govern que ha participat en la suspensió de Borràs", que és presidenta de la formació. "Això és inassumible", ha sentenciat.

El regidor independentista ha assegurat que "la consulta és inevitable" i que si bé estava prevista a "mitjans de tardor" per analitzar el pacte de Govern, "hi ha prou elements perquè es convoqui el més aviat possible", a principis de setembre.

Finalment, Hèctor López Bofill ha revelat que ha parlat amb "gent de la direcció" del partit sobre la possibilitat de celebrar aquesta consulta, però ha exposat que demanen prendre una decisió de "forma asserenada" sobre "si és viable continuar al Govern en aquestes condicions".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Què diu de trencar?, Chez Titole, 02/08/2022 - 14:40

I un be negre trencaràn la coalició de govern! si encara hi ha algún babau que s'ho empassa és per fer-'ho mirar.

#12 Tabarnés puro, Barcino, 02/08/2022 - 10:31

El tipo de la izquierda tiene una cara condon que no puede con ella.

#11 El llop de Burriac, Cabrera de Mar, 02/08/2022 - 07:29

Aquests sectors encara es pensen que això va de independència i pàtria, no s'ha assabentat que tota una classe política, encapçalada pels seus durant 40 anys, el que fa es defensar el seu "modus vivendi", a canvi d'oblidar i humiliar la resta de ciutadans.

#10 Juan Carlos, Málaga, 01/08/2022 - 23:00

Después de leer este artículo he de decir que el señor Aznar tenía razón, antes se romperá Catalunya que España.

#9 Afuera hace frío., Bcn, 01/08/2022 - 21:13

No se a que esperan a romper con ERC. La verdad es que los miles de personas de Junts más todas las entidades afines a su partido estarán haciendo cuentas y parece que si rompen con Erc no les llegara el suelo ni pa pipas. Haber donde cobrarian estos señores estos MEGA SUELDAZOS fuera del Parlament. Afuera hace frío y mucho, congela cuentas corrien