Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2009. 19:56h.

Sectors de Reagrupament s'oposen a Laporta

Demanen que defensi la independència de Catalunya des de "fora de la política"

Sectors de Reagrupament s'oposen a Laporta

Laporta i Puigcercós, en el lliurament dels XVI Premis Nacionals Lluís Companys

Ivan Condés i Sangenís, membre de l'executiva del Partit Republicà Català i associat a Reagrupament, ha demanat Joan Laporta que es mantingui al marge de la política de partits. En una carta oberta pubicada a elpunt.cat, Condés assegura que "el procés d'emancipació nacional et necessita, però et necessita fora de la política stricto sensu. És important que les organitzacions polítiques en siguin conscients i encara més important que tu ho vegis així".

"Com fores més útil al país? Amb un important càrrec en algun organisme del futbol europeu o com a diputat ras d'un Parlament, ara per ara, regional? Joan, sigues conscient de la llista de vedets independents engolits per la maquinària dels partits i la burocràcia de les institucions; cerca on són ara Josep M. Trias de Bes, Pilar Rahola, Anna Birulés, Manuel Pizarro o Josep Piqué. Cap d'ells no se'n va sortir en l'activitat política. Cap!", afirma l'historiador i publicista.

"Per què, en comptes de pensar en el curt termini, no podem pensar en Joan Laporta com a important càrrec de la UEFA, defensant per tot el món el nostre procés d'independència? No havíem quedat que un dels factors d'aquest procés era la internacionalització del conflicte amb Espanya? I entrant en temes interns, sincerament, et veus seguint instruccions de la direcció d'una organització política? O més encara, mandats d'una possible assemblea nacional sobirana i assembleària?", afegeix Condés i Sangenís en la seva carta oberta.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Delnord, Perpinyà, 15/01/2010 - 15:21

"1) Els candidats els elegiran en assemblea els associats, sense cap recomanació de la Junta Directiva. " No, ras i curt: Els candidats els elegiran en assemblea de circumscripció els associats, a llistes obertes, Sí!

#14 david, vic, 27/11/2009 - 13:31

sòc reagrupat desde el principi i tampoc vull aquet personatge d`en laporta amb nosaltres "quina imatge donariem!!!!!"

#13 Albert, Barcelona, 18/11/2009 - 21:59

No hi ha cap oposició al Laporta. Senzillament, troba que pot tenir més influència fora de la política. El titular e´s enganyós.

#12 Francesc, Badalona, 18/11/2009 - 13:50

Llegint el text jo no entenc que s'hi oposi, sinó que actui d'opinador 'satèlit' del partit com tenen tots els altres. En els partits polítics és molt habitual.

#11 Lluis, Cunit, 18/11/2009 - 13:46

Manel de Tavascan:
1) Els candidats els elegiran en assemblea els associats, sense cap recomanació de la Junta Directiva.
2) Ni siguis cec en Laporta anirà amb CiU que son els qui li poden garantir un càrrec important ¡¡