Política · 30 de Gener de 2020. 14:24h.

Segon càrrec per a Joana Ortega

La inhabilitació va finalitzar el passat 19 d'octubre

Segon càrrec per a Joana Ortega

El Govern de la Generalitat ha tornat a nomenar l'exvicepresidenta Joana Ortega per a un altre càrrec públic -el segon en cinc dies-, un cop ja ha superat la inhabilitació de nou mesos per a càrrec públic a la qual va ser condemnada arran de la consulta del 9-N.

En aquesta ocasió, Ortega ha estat nomenada com a vocal de Consell de Direcció de l'Agència Catalana del Consum en representació de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) en substitució de cessat Ismael Álvarez.

La consellera d'Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, va signar aquest nomenament el passat 21 de gener, que es va produir quatre dies després que el conseller Chakir El Homrani la nomenés vocal suplent del Consell de Direcció de Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Ortega ha accedit a aquests càrrecs després que l'Associació Catalana de Municipis la nomenés nova secretària de l'entitat municipalista el passat 7 d'octubre. De fet, el maig del 2019 l'exconsellera va ser nomenada Assessora en Projectes Transversals al departament d'Empresa i Coneixement.

El TSJC va denunciar davant el jutjat a l'exvicepresidenta per fer d'assessora del Departament d'Empresa entre maig i octubre de 2019 mentre estava inhabilitada per organitzar la consulta del 9N. El tribunal considera "incompatible" el contracte com a personal eventual en la Generalitat amb la pena d'inhabilitació que se li havia imposat, que va expirar el 19 d'octubre passat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 30/01/2020 - 20:40

"No hay en la Tierra gente más aficionada al trabajo que los catalanes. Si supieran hacer algo, serían los amos del mundo"

Eduardo Mendoza. (Sin noticias de Gurb)

#9 Pepet, Sabadell, 30/01/2020 - 18:37

Una manera vergonyosa de malgastar els diners públics entre els amics del règim que patim els catalans. Ja m'agradaria saber l'import total d'aquestes "ajudes".

#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 30/01/2020 - 18:29

Amb la ilu que li feia a la Joana ser alcaldesa de Barsalona.

Com han de suar la cansalada per guanyarse el pa les nostres apurades classes mitges raholeras amb la pesada carrega de esquilmar un pais d´envejosos

#7 Joan, Tarragona, 30/01/2020 - 18:29

Increible como tiran el dinero esta gente. Pero es que no pueden ganarse la vida fuera del chollo de la Gene? La deuda que han generado asciende ya a los casi 80.000.-Millones. Y siguen gastando a manos llenas con mas funcionarios, paniaguados de los partidos, medios ( tv3,radios, embajadas, etc) y nadie les paran los pies.

#6 Lucía, Igualada, 30/01/2020 - 18:04

El problema de esta señora es saber como llenar su jornada laboral.