Publicitat
Política · 19 de Gener de 2015. 16:54h.

Segon favor d’ERC a CiU d’ençà del pacte

Els republicans retiren les esmenes a la totalitat als Pressupostos

Segon favor d’ERC a CiU d’ençà del pacte

Mas i Junqueras, en una imatge d'arxiu

Esquerra ha anunciat aquest dilluns que retira les esmenes a la totalitat als Pressupostos per al 2015, per tal de poder “facilitar” la tramitació i l’aprovació dels comptes de la Generalitat.

El diputat Pere Aragonès, ha assegurat que el seu grup parlamentari “facilitarà la tramitació” dels Pressupostos per a entrar en un debat “a fons” amb el grup de CiU.

Durant la presentació dels comptes del Departament de Presidència, a càrrec del conseller Francesc Homs en comissió al Parlament, Aragonès ha avançat la decisió de retirar les esmenes a la totalitat per poder elaborar, juntament amb CiU, "uns pressupostos més justos, menys autonòmics i més de transició nacional”.

A més, ha admès que Esquerra ha pres aquesta determinació en vinculació amb el pacte que la setmana passada van tancar el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder dels republicans, Oriol Junqueras, per a fer eleccions el proper 27 de setembre.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, Bcn, 19/01/2015 - 23:40

Hasta hece 1 mes, los presupuestos eran irrealizables, con agujero negro de mas de 2.500MM de euros, segun admitio ERC.
Por algun efecto taumaturgico, la diosa Itaca ha prometido evitar la mayor miseria de historia de Catalunya cuando desembarquemos alli.
Juana de Arco se llama aqui Junqueras.

#9 Carlos Gomez, Bcn, 19/01/2015 - 18:58

I que votara la Famila Pujol ???

#8 estoesunrobo, BCN, 19/01/2015 - 18:17

CiU y ERC quieren crear un banco público, ya ha solicitado a la UE la ficha.El Institut Català de Finances (ICF) dió 1,5 millones de E a Vicenç Gavaldà,el exsecretario de UCD,presentando facturas falsas. la empresa está quebrada y presenta un déficit de 9,5 millones con lo que no devolverá el dinero

#7 estoesunrobo, BCN, 19/01/2015 - 17:40

El beneficio de Bon Preu-Esclat cae a la mitad. Un desplome del 46%, la misma cantidad que las inversiones en Cataluña. Eso le pasa por ser una plataforma independentista. Supongo que solo le compran los indepes radicales.

#6 estoesunrobo, BCN, 19/01/2015 - 17:34

Si con ERC dirigiendo Cataluña,ésta se va a quedar bizca,y los independentistas ciegos sin ver el desastre que se avecina. El dinero que recudan de los ciudadanos se los gastan en subvenciones a "los de casa", informes, estructuras de estado, futuros ejércitos(con zodiac incluidas) ¿y las farmacias?

#6.1 Pepet, Sabadell, 21/01/2015 - 12:34

Parece ser que las farmacias cobran, porque la Caixa les adelanta el dinero que deben devolver, pagando los intereses. O sea que las farmacias financia al Govern.