Publicitat
Política · 6 de Maig de 2021. 13:02h.

Segon ultimàtum d'Esquerra

Torna a dir que si el 20 no hi ha acord explorarà "altres possibilitats"

Segon ultimàtum d'Esquerra

Esquerra ha tornat a posar un nou ultimàtum a Junts per Catalunya per arribar a un acord de Govern. Aquest arriba després que vencés l'ultimàtum de l'1 de maig sense que hi hagués entesa entre ambdues formacions i sense conseqüències.

El president de el grup parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià, ha advertit a Junts que si el dia 20 de maig no hi ha un acord, la seva formació "haurà de explorar altres possibilitats" com la d'un govern en solitari perquè el límit de temps finalitza el dia 26, i perquè "ningú vol anar a eleccions".

Sabrià s'ha mostrat partidari de "desvincular" el paper que ha de jugar el Consell per la República de l'acord de Govern. En aquest sentit, ha recordat que segueix pendent la reforma de l'estructura de el Consell per la República, ja que "ara mateix no ens representa a tots".

Finalment, ha manifestat que "és evident que l'estratègia per arribar a una república és absolutament imprescindible continuar treballant-la, però hauríem de ser capaços d'estar ja governant a el mateix temps que la tirem endavant".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 Josep, Olot, 07/05/2021 - 06:25

Estan prenen el.pel a en patufet...

#22 VRaptor, Alicante, 07/05/2021 - 00:48

Estos son mis principios y si no le gustan, tengo otros. Creo que Groucho Marx pensaba " a futurus" en el Presidente en funciones (insisto, dramáticas)de la Generalitat.

#21 Tabarnés puro, Barcino, 06/05/2021 - 19:13

La próxima amenaza del enano barbudo, la ictericia hecha mujer y su banda a los del 3% para que les cedan el mango será amenazar con aguantar la respiración...
¡¡Jajajajanajaja!!

#20 David, Mataro, 06/05/2021 - 19:02

Los de esquerra siguen con los pantalones bajados...

#19 Pa & tomàquet i pernil ibèric, Catalunya cap al no-res., 06/05/2021 - 18:32

"Segon ultimàtum d'Esquerra..."

Jo sóc el Patufet i vull ser president...

Patim, patam, patum,
Homes i dones del cap dret,
patim, patam, patum,
no trepitgeu en Patufet!

Pobre Patufet! Sempre ha d'anar cantant per por que no el trepitgin sense voler, i l'esclafin.