Publicitat
Política · 12 de Juny de 2019. 12:44h.

Segona derrota de l'independentisme a Estrasburg

El Tribunal Europeu de Drets Humans rebutja la demanda de Forcadell contra la presó preventiva

Segona derrota de l'independentisme a Estrasburg

El Tribunal Europeu de Drets Humans ha rebutjat la demanda que havien presentat els advocats de l'expresidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell contra la seva presó preventiva. Ara s'ha sabut que la demanda va ser declarada inadmissible el mes de març passat per un jutge únic d'aquest tribunal d'Estrasburg. Els motius que van portar al rebuig de la demanda, però, no s'han fet públics perquè el jutge no té l'obligació de fer-ho.

Podrien ser diversos i per raons de forma o de fons. La demanda dels advocats de Forcadell contra la seva presó preventiva es va presentar el 18 de gener i s'hi especificava que ja s'havien esgotat totes les instàncies de la justícia espanyola, l'última, al Tribunal Constitucional.

Forcadell al·legava que s'havien violat els seus drets a la llibertat i la seguretat, a la llibertat d'expressió i de reunió, així com el dret a eleccions lliures. El passat 28 de maig el Tribunal Europeu de Drets Humans ja va  sentenciar que la suspensió del ple del Parlament per part del Tribunal Constitucional s'ajusta a dret i no vulnera el dret a la llibertat d'expressió.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#18 Tom, Barcelona, 13/06/2019 - 14:07

Esto se llama: un baño de realidad. Despues de tantos años de juerga indepe, la resaca debe ser durísima..ayyyyy

#17 Kropotkin, Vic, 12/06/2019 - 23:51

No sé de que se quejan. En 25 años estará de nuevo en las Ramblas agitando al ramat escandinau... Jua, jua, jua,...

#16 Capit@n España, Purgandus populus!!, 12/06/2019 - 20:18

Rápido, hay que encargar y pagar otro informe de un grupo de trabajo de la ONU....A rascarse la butxaca.

#15 Durán, Sabadell, 12/06/2019 - 16:43

Qui la veu i qui la va veure.... aquella epoca que feia passarel.la de modelets Dior pagats amb els diners dels contribuents catalans, amb xofer i secretaria, i ella que mirava a la gent per damunt de l'ombro...ara qui la veu, cara calaverica i amb la por al cos, baixant la mirada quan li posaven els videos de quan bramava pels carrers...

#14 ElBarselono, Amb un sotrac al ADN, 12/06/2019 - 16:36

De los creadores de 'la justicia española está llena de franquistas catalanofóbicos' llega ahora 'la justicia europea de derechos humanos está llena de charnegos cocainómanos'.
LA TENIM A TOCAR, JORDI !!