Publicitat
Política · 14 de Gener de 2009. 12:55h.

Segona dimissió a Huguet en menys d'un mes

El director de l'Agència d'Ajuts Universitaris plega quinze dies després que Emili Valdero

Segona dimissió a Huguet en menys d'un mes

Huguet, en una roda de premsa del Govern

El director executiu de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), Estanislau Fons, ha presentat la seva dimissió irrevocable del càrrec, segons ha sabut e-notícies de fonts solvents. És la segona dimissió d'un alt càrrec del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa (DIUE), amb Josep Huguet al capdavant, en un mes.

El passat 23 de desembre ja va dimitir el Secretari General de Comerç, Emili Valdero, tot i que el cessament no va sortir oficialment al DOGC fins el dia 30. Valdero va assegurar que la seva dimissió obeïa a "la retallada de més d'un 43% del pressupost de les ajudes destinades al Comerç de Catalunya fa inviable, al meu entendre, dur a terme les actuacions que el sector requereix per a poder superar la greu crisi econòmica que estem patint".

La conselleria de Josep Huguet ha estat un degoteig de dimissions en els últims dos anys. Altres alts càrrecs que han dimitit són també director general d'Universitats, Josep Anton Ferré Vidal, i el director general de Recerca, Francesc Xavier Hernàndez Cardona.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Francesc, Barcelona, 15/01/2009 - 23:00

El Sr. fons ha estat un magnific i eficaç gestor. Fa pena veure com ERC va cremant els seus millors elements.

#21 joan, barcelona, 15/01/2009 - 09:20

Senyors del Paqrlament posin fi a aquesta política d'amiguisme i familiars en que ERC ha convertit els seus xiringuitos al govern.Mans Netes, Oficina Antifrau ?

#20 Pere, Manresa, 15/01/2009 - 09:17

Els de Manresa si sabem com les gasta "Lenin" Huguet.És el més gran stalinista que mai ha conegut la política catalana.Però tranquils segur que els seus col.laboradors pleguen perque són de dretes...

#19 jordi, barcelona, 15/01/2009 - 09:13

Cal que s'investigui la gestió d' aquest Departament urgentment.Masses dimissions de gent del propi partit que saben i veuen coses que no els agraden.La pregunta és: són només polítiques o d'altre índole?

#18 Ramon, Barcelona, 14/01/2009 - 21:07

El Tripartit podria patentar-ho: l'acomiadament fulminant retroactiu.