Publicitat
Política · 30 de Juny de 2010. 18:34h.

Segona dimissió de l'equip de l'alcalde

Hereu relleva al responsable d'urbanisme després de ser imputat en el cas de l'hotel del Palau

Segona dimissió de l'equip de l'alcalde

Ramon García-Bragado (dreta) i el gerent d'urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon Massaguer, el 17 de juny del 2010 (foto: ACN / Rafa Garrido)

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha realitzat a la tarda d'aquest dimecres una declaració institucional en què ha anunciat que queda rellevat del seu càrrec el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Ramon García Bragado.

Hereu ha afirmat que aparta temporalment de la cartera d'urbanisme el quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Ramon Garcia-Bragado, i el gerent, Ramón Massaguer, per la seva imputació en el cas de l'hotel del Palau. García-Bragado mantindrà les seves altres funcions d'habitatge i règim interior.

Així mateix, Hereu ha mostrat la seva "perplexitat" per la decisió de la jutgessa i l'ha titllada de "sorprenent" quan, segons ell, els dos únic culpables de la trama de tràfic d'influències són Millet i Montull. L'alcalde ha assegurat que tant Bragado com Massaguer disposen de la seva "absoluta confiança".

La decisió de l'alcalde es produeix després que la jutgessa de l'hotel del Palau hagi imputat el tinent d'alcalde  Ramón García-Bragado; l'actual gerent d'urbanisme, Ramon Massaguer, i l'arquitecte Carlos Díaz en el cas de l'hotel del Palau. Tots tres hauran de declarar de nou davant la magistrada en la nova condició d'imputats el pròxim 12 de juliol.

Aquestes noves imputacions arriben el mateix dia que la magistrada ha decidit aixecar la presó provisional al expresident del Palau de la Música Fèlix Millet, i la seva mà dreta, Jordi Montull, un cop la magistrada ha acabat de prendre declaració a tots els testimonis.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Martí, Sant Pol, 01/07/2010 - 10:15

Segueix cobrant ell i tots els familiars que té endollats.

#6 Jordi, Barcelona, 01/07/2010 - 08:21

De dimissió res, que segueix cobrant, com aquell del taxi.

#5 MAFIA.CAT, MAFIA.CAT, 30/06/2010 - 21:32

MAFIA.CAT. PARA ESTO SIRVE LA AUTONOMÍA, PARA QUE LA "COSA NOSTRA" CATALANA CAMPE A SUS ANCHAS....

#4 rushmore, granollers, 30/06/2010 - 21:07

Ni una sola menció de la paraula PSC en el cas García-Bragado en el TN , Terribas quin fàstic...

#3 JPC, Barcelona, 30/06/2010 - 19:51

Ja estic fart d'aquestes destitucions parcials. Si algú és sospitós de corrupció no pot seguir al front d'un càrrec públic.