Publicitat
Política · 16 de Juny de 2011. 22:58h.

Segona polèmica de Puig a Interior

Mas considera que "el dispositiu estava previst en unes circumstàncies de major tranquil·litat"

Segona polèmica de Puig a Interior

Puig, amb Mossos

El conseller d'Interior, Felip Puig, després dels incidents d'aquest dimecres al Parlament, ha viscut la segona polèmica des que és al capdavant del Departament. L'oposició ha criticat el dispositiu policial muntat davant la protesta dels 'indignats' i l'han considerat insuficient, mentre que Puig ha demanat disculpes per no haver pogut impedir que alguns diputats fossin increpats.

Els portaveus dels diversos grups han coincidit, en una reunió informal de la junta de portaveus amb la presència de Puig, en considerar que el dispositiu policial previst per impedir que els 'indignats' bloquegessin l'accés al Parlament no va funcionar correctament, ja que diversos diputats van ser increpats i van patir agressions.

La diputada d'ERC Anna Simó també ha denunciat el plantejament fet des d'Interior i ha recordat que "fins i tot Artur Mas, el president de la Generalitat, ha reconegut que el dispositiu va ser insuficient".

I és que Mas, durant la sessió de control d'aquest dijous, i a pregunta de la diputada i presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat que "del pacifisme que s’havia anunciat es va passar a la violència, a la intimidació i a la coacció. I en aquest sentit, és evident que el dispositiu policial segurament estava previst en unes circumstàncies de major tranquil·litat".

La primera patata calenta de Puig a Interior va estar també relacionada amb el moviment dels 'indignats'. Les carregues policials que es van produir el passat 27 de maig van provocar les crítiques dels partits polítics i de part de la societat, que van culpar el conseller d'haver convertit el que havia de ser la neteja de la Plaça Catalunya en un intent de desallotjament. 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 calvin , 2, 17/06/2011 - 12:06

Ets el millor, a veure si els pots fotre tots a la presó 3 o 5 anys, quants més millor.
Visca Felip Puig, visca CIU, i això que erc et volia fer desapareixer, jajajaja i ha estat al revés.
SÍ, SÍ SÍ FELIP PUIG JA ESTÀ AQUÍ, VISCA VISCA VISCA

#1 Francesc, Barcelona, 16/06/2011 - 23:39

Felip Puig dimissió!

#1.1 Francesc , Girona, 17/06/2011 - 09:13

Amb aldarulls al carrer com aquests va començar la Guerra Civil 1936-1939 , perquè si voleu canviar l'estat democràtic només hi ha una alternativa : la dictadura

#1.2 Joan, Bcn, 17/06/2011 - 10:39

Me esta diciendo que no hay ninguna alternativa democratica a la impunidad de los politicos corruptos y al gobierno de las grandes multinacionales?
Que triste no?
O quizas es que es lo que quieren que creamos?
Se ha leido alguna de las reivindicaciones del 15-M?