Publicitat
Política · 7 de Gener de 2011. 10:22h.

Segona tanda de cessaments

Eduard Voltas, Bernat Joan, Oriol Amorós, Eugeni Villalbí, Carme Porta o Antoni Soy

Segona tanda de cessaments

Alguns dels cessats

Entre els diferents càrrecs cessats del nou Govern de la Generalitat es troben  el del secretari de política lingüística, Bernat Joan, i el del secretari de cultura, Eduard Voltas, segons publica el DOGC. Tots dos formaven part del Departament de Cultura i "se'ls hi agraeixen els serveis prestats".

El mateix passa al Departament d'Economia, on cessen el comissionat per a universitats i recerca, Joan Majó; el secretari de política financera, competència i consum, Jordi Pericàs;  el director de l'oficina de coordinació en recerca i innovació; Jordi Cartanyà; i la directora de serveis, Aurora Baena.

A la conselleria d'Ensenyament també s'han produït baixes com la del  secretari de polítiques educatives, Francesc Colomé, o la del  director de serveis, Joaquim Dorda. Al Departament de Salut pleguen el director general de recursos sanitaris, David Elvira; la directora general de planificació i avaluació, María Luisa de la Puente; i el secretari d'estratègia i coordinació, Miquel Gómez.

El Govern també ha cessat diversos alts càrrecs en el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, com ara el director general de planificació i relacions agràries, Antoni Díaz. Per la seva banda, Elisenda Rius deixa de ser directora de serveis de Medi Ambient i Habitatge i Antoni Argilés plega de director de serveis del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

A Benestar Social i Família, han cessat la directora general de l'institut català d'assistència i serveis socials; Carolina Homar; el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí; la secretària d'infància i adolescència; Imma Pérez; el secretari per a la immigració, Oriol Amorós;  la directora general d'Acció Cívica, Violant Mascaró; la secretària de polítiques familiars i drets de ciutadania, Carme Porta; o el secretari d'acció ciutadana, Josep Maria Civis.

El responsable de la unitat de coordinació amb els serveis públics d'ocupació de la direcció del Servei d'Ocupació de Catalunya, Jordi Pérez, abandona la tasca exercida fins ara. A Empresa i Ocupació, cessa el secretari de telecomunicacions i societat de la informació, Jordi Bosch;  també el director general de xarxes i infraestructures de telecomunicacions, Josep Ramon Ferrer.

També en aquest departament pleguen el secretari d'Indústria i Empresa, Antoni Soy; la directora general de Comerç, Gemma Puig;  la directora de serveis de Treball, Laura Muñoz; o el director de Serveis del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa,  Isidre Masalles.

Finalment, en el Departament de Justícia, deixen el càrrec el secretari de relacions amb l'administració de justícia, Joan Xirau; la directora general de dret i d'entitats jurídiques, Elena Lauroba;  el director de Serveis, Jordi Sisquella;  el director general de recursos de l'administració de justícia, Isidor García; el  director general de gestió d'infraestructures, Joan Josep Isern; o el secretari de serveis penitenciaris, rehabilitació i justícia juvenil, Albert Batlle.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Carles, Sant Just, 08/01/2011 - 19:14

Per quan els cessaments a CIMALSA ? Ignasi RAGÀS, Director General, Josefa JARQUE, Directora Econòmica Financera, estòmacs agraïts del nucli dur del PSC de la ICETA. Ja és hora que es netegi aquesta brossa de la Generalitat. La llàstima és que vagi a parar a l'Ajuntament de Barcelona.

#20 Ramon, Barcelona, 08/01/2011 - 16:43

Doncs jo trobo bastant raonable que una força política, sigui la que sigui, no tingui alts càrrecs de nomenament directe que li siguin vitriòlicament hostils.

#19 Carlitus, Arbucies, 08/01/2011 - 14:11

I en canvi nomena la Bozal a justícia, la Valdecasas no sé on i degrada la política lingüística i la posa sota la bota del sociata Mascarell. BIPARTIT=CyU=traïdors a Catalunya!

#18 Joan, Barcelona, 08/01/2011 - 14:10

Prescindir de l'Amorós, d'en Voltas, de la Porta o d'en Soy no és precisament la manera de fer un "govern dels millors". Malamebt comença Artur Mas, amb aquests cessaments amb tuf sectari...

#17 josep anguera, l\'hospitalet, 08/01/2011 - 07:47

D'aquests cessats, n'hia ha un en Civis, que sempre ha actuat de manera partidista, prohibint actes informatius dins dels Centres Cívics, si no s'avenien amb la seva manera de pensar i en defensa dels colors als quals partany a nivell polític. Puc donar-ne testimoni