Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2010. 12:30h.

Segona xiulada a Montilla al Baix Llobregat

Escridassada en la inauguració de l’Hospital Moisès Broggi tres setmanes després de Molins de Rei

Segona xiulada a Montilla al Baix Llobregat

Una quinzena de professionals sanitaris han protestat ales portes del nou hospital

El president de la Generalitat, José Montilla, ha rebut una nova xiulada al Baix Llobregat, durant la inauguració de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. Es tracta de la segona xiulada que Montilla rep aquest mes de febrer al Baix Llobregat, comarca en què ha residit des que va arribar a Catalunya, fa uns 40 anys.

Aquest cop han estat els professionals de l’Hospital General de L’Hospitalet de Llobregat (l’antiga Creu Roja) els que han escridassat Montilla quan ha arribat a les noves instal·lacions de Sant Joan Despí. Els manifestants, una quinzena de professionals sanitaris, han mostrat una pancarta en què denunciaven que treballen “massa hores sense que ens les paguen”.

“Si treballem el calendari sanitari, no se’ns deixa complir el nostre horari”, han reiterat els professionals, que han utilitzat xiulets per mostrar públicament la seva disonformitat amb la seva situació laboral actual.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Ramon, Barcelona, 01/03/2010 - 14:31

L'alliberat sindical, a la gasolinera: "Güeno, güeno, güeno, mevaponé er depózito sheno". I després: "Com-pa-ñero, pázame la VISA que no shevo di-ne-ro".

#13 Ramon, Barcelona, 28/02/2010 - 19:11

L'alliberat sindical a ca l'adroguer: "Quiero, quiero, quiero, unascobilla pal cagadero".

#12 soysunosenterados, hospitalet, 28/02/2010 - 17:21

no critiqueis a estos trabajadores manifestantes porque lo que reclaman es un bien para todos. Todos vamos a un hospital y queremos que nos atiendan bien pues también tendremos que entender que no pueden explotarlos de esa manera. Si no sabeis no hableis.

#11 Ramon, Barcelona, 28/02/2010 - 13:58

L'alliberat sindical, en hores de feina, és a dir, al bar: "Atiende, chiquisho, mevaponé un carajisho". (Fent aquella cantarella de reivindicació compromesa).

#10 josepxicot, barcelona, 28/02/2010 - 12:15

menys xiulets,en calent i anar a votar i vo
tar en consequéncia els xiulets es fan en
calent,a l´hora d´anar a votar,s´ha d´anar
amb el cor fred,amb molta memòria sobre
les coses que els governants han promès
i no han fet,i a les hores votar.