Política · 19 de Març de 2009. 18:15h.

"Sembla que Franco sigui viu"

Carles Flavià considera que els Mossos "són uns paquets"

L'actor Carles Flavià ha dit, arran de les actuacions dels Mossos a les manifestacions d'aquest dimecres on fins i tot es van agredir periodistes, que "sembla que Franco encara sigui viu". Flavià ha estat un dels participants en un debat sobre la intervenció dels Mossos a les manifestacions, que s'ha fet al programa El Club, de TV3. "Em sento més jove perquè sembla que Franco encara sigui viu. Ahir van fer aquí al 33 un programa sobre Bielorússia, que em vaig assabentar que era una dictadura, i es veien imatges una mica semblants a les de Barcelona", ha explicat.

Flavià també ha afrmat que "és un fracàs bestial que s'acabin les coses d'aquesta manera, és un fracàs pel poder, no vull dir que els estudiants tinguin raó, perquè tampoc ho sé, sempre hi hauran tios que s'equivoquen, però si la resposta del Govern, mani qui mani, és aquesta anem malament". També ha considerat que els Mossos "són uns paquets" i que "potser els Mossos estan sortint molt als diaris últimament per algun judici" i que per això podrien haver carregat contra els periodistes.

Carles Flavià durant el programa
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Antonio, Manlleu, 21/03/2009 - 09:15

Evidentemente esto se está desmadrando, la única preocupación en Catalunya no puede ser el Idioma, los Mossos son un cuerpo joven y con falta de efectivos pueden estar pagando la falta de experiencia, preocupemonos de salir de esta maldita crisis.

#10 Alex, Barcelona, 21/03/2009 - 08:50

Siempre hay los típicos como Perla que utiliza cualquier noticia para meterse con los tópicos de Cataluña.

#9 Perlas, Barcelona, 20/03/2009 - 14:11

En Cataluña Franco desgraciadamente no se ha muerto el REGIMEN era antes de derechas y ahora de los autonombrados de izquierdas.Lavado de cerebro a mossos, niños de escuela, prensa censurada, de esos fangos estos lodos.

#8 galldindi, Lo món, 20/03/2009 - 09:40

miquel (tarragona)...de què parles??...també fas cortines de fum tu??

#7 miquel, tarragona, 20/03/2009 - 02:26

Saura ha de continuar. No veig ningú més adequat pel càrrec que Saura. Us imagineu un antisistema manant els mossos? Doncs semblant. De manera que deixem dir els gelosos de CyU i anem fent feina. A veure si algun mosso fa cap a la presó, eh?