Publicitat
Política · 14 de Juny de 2022. 18:02h.

Sense acord pels sobresous del Parlament

La Mesa i els treballadors amplien la negociació fins l'11 de juliol

Sense acord pels sobresous del Parlament

La Mesa del Parlament, ampliada amb diputats dels grups que no hi tenen representació, ha acordat ampliar fins l’11 de juliol el termini de negociació amb el Consell de Personal per poder arribar a un acord sobre les llicències d’edat autoritzades que es deroguessin als estatuts del règim i govern interiors del Parlament (ERGI).

Ara, aquesta pròrroga, sol·licitada pel Consell de Personal, que encara no ha arribat a un acord per les llicències d'edat; s'haurà de segellar definitivament a la Comissió d'Afers Institucionals, prevista per aquesta mateixa setmana.

La Mesa, a més, ha proposat aquest dimarts una modificació dels estatuts de règim i govern interior de la cambra per tal d’introduir dues noves figures a les quals es puguin acollir els treballadors de més de 60 anys. Es tracta d’una excedència voluntària o bé d’una reducció de jornada que haurà d’estar incentivada, segons han explicat fonts parlamentàries.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, andorra, 15/06/2022 - 13:18

en resumen, una forma mas de desviar con cualquier excusa legal, dinero de los impuestos a bolsillos particulares de los vasallos del señor feudal, hoy les llaman políticos.