Ada Colau diu que Pedro Sánchez "s'està carregant el prestigi de les institucions"

Sense autocrítica

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en declaracions a El món a RAC1, ha assegurat que Pedro Sánchez "s'està carregant el prestigi de les institucions i està generant una enorme desafecció en la ciutadania i els votants progressistes".

"És una greu irresponsabilitat. Si portem el país a unes noves eleccions, ens arrisquem que sumi la dreta. Això sembla que no li importa. Es mou per enquestes i per concentrar més poder. Aquestes declaracions les situo tristament en aquest context de campanya electoral. És evident que no tenen raó de ser", ha lamentat.

També ha remarcat que "en absolut, no hi ha cap crisi al govern de la ciutat de Barcelona. El pacte de govern funciona molt bé i ningú l'ha qüestionat. Em sorprèn el poc contacte del senyor Sánchez amb els representants del seu partit a Barcelona".

"En temes que no són municipals i de ciutat, votem com a grup municipal i cadascú defensa les seves posicions sense que representi cap crisi. Això és normal en democràcia. Es fan acords, es dialoga i es transacciona. Però s'ha crispat tot tant que t'has de polaritzar, amb uns o altres, no hi ha matisos i així estem", ha dit.

També ha deixat clar que "en absolut Collboni no m'ha fet cap ultimàtum. Tenim una molt bona relació de govern. Estem centrats en els temes de ciutat. En aquest tema, votem diferent i no passa res. És normal que els partits no pensin el mateix en tots els temes".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Toni, Tabarnia, 22/09/2019 - 16:07

Prestigio? Pero no habíamos quedado que en España todas las instituciones eran hereredas del franquismo y que no tenían prestigio alguno.

#11 ElHombreDelPatinete, Tabarnia del llobregat, 20/09/2019 - 18:10

La directora de comunicación de Colau (Agueda Bañón) meando en la calle y haciéndose fotos, eso sí eleva el prestigio de las instituciones, fijo.

#10 teruel existe, BCN, 20/09/2019 - 17:54

¿Prestigio? ¿Colau? ¿Hay alguna intersección entre estas dos cosas?

#9 Neferu, Barcelona, 20/09/2019 - 15:44

¡¡Vaya, mira quién habló que la casa deshonró. La inepta alcaldesa es incapaz de poner orden en el ajuntament pero se atreve a criticar a otro que, tampoco es que esté muy dotado para llevar un país, dicho sea de paso.

#8 un musclu, BCN, 20/09/2019 - 15:13

Premi al fotograf...Vaya careto de torta de aceite!!!