Política · 7 de Setembre de 2012. 17:46h.

Sense càrrecs al Parlament

El PSC deixarà l'exconseller sense la presidència de la comissió de la UE

Sense càrrecs al Parlament

Ernest Maragall, en una foto d'arxiu

La direcció del PSC ha decidit deixar Ernest Maragall sense responsabilitats al grup parlamentari, segons ha sabut e-notícies de fonts del partit. La decisió es produeix després que l'exconseller es reunís amb el secretari d'organització, Daniel Fernández, ahir dijous i al migdia, al programa L'Oracle de Xavier Grasset, ja digués “si és necessari, seguiré expressant aquestes posicions en termes no només d’opinió, sinó de vot.”

La decisió significa que Maragall deixarà de ser president de la Comissió d'Acció Exterior i de la Unió Europea, de la qual és president. La presidència d'una comissió té una retribució econòmica extra de 40.000 euros que s'afegeix al sou de diputat malgrat que algunes, com aquesta mateixa, són més aviat testimonials. "Si Maragall no pot representar el PSC al Parlament tampoc no pot tenir càrrecs de responsabilitat", han afirmat.

Maragall ja s'ho veia a venir perquè va afirmar, en l'espai de Catalunya Ràdio que “el que a mi em sembla és que queda clar que el partit considera que no estic en condicions d’assumir la representació en càrrecs o funcions de certa rellevància parlamentària. Ara, més enllà d’això, almenys pel que a mi m’ha quedat clar, no hi ha res, no hi ha cap expedient ni cap altre procediment obert.”

L'exconseller ha estat també ponent en representació del PSC al projecte llei de mesures fiscals i financeres i de creació de l'impost sobre les estades en establiments turístics.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Tio Canya, Ala Frugell, 08/09/2012 - 01:03

40.000 Euros ?. Deu meu , el Parlament ès una cova de lladres , aixó si lladres legals, pitjor qu' el Pacte Fecal. Deu meu, el darrer en sortir del Paìs qu' apagui les centrals nuclears.

#1 Pepetu, Catalufa, 07/09/2012 - 19:03

No sé, no sé... Em sembla que aquests personatges que estan a punt de cobrar una bona jubilació el que volen és "quedar bé amb la vianda al plat". Tants anys a la política i ara es desperten? No sé, no sé... però tot plegat fa una ferum d'oportunisme (i més venint de gent del P$COE)...

#1.1 spanish, Madrdi, 07/09/2012 - 19:22

i ? millor que es jubili que ja li toca