Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2021. 13:14h.

Sense control a TV3

Ciutadans exigeix la constitució de la comissió parlamentària pels "constants atropellaments"

Sense control a TV3

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha exigit aquest dilluns "la constitució immediata" de la comissió de control parlamentària de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals pels "constants atropellaments contra la pluralitat que s'exigeix a uns mitjans públics i la neutralitat que ha de presidir la seva actuació".

El diputat de la formació taronja ha afirmat que aquesta comissió porta ja quatre mesos sense convocar-se i ha denunciat que "hem vist que TV3 i Catalunya Ràdio estan més descontrolades que mai i els seus directors i la presidenta de la corporació han de rendir comptes davant el Parlament i donar explicacions sobre aquesta manera de comportar-se tan parcial i tan poc respectuosa amb el pluralisme de la societat catalana".

"Tant TV3 com Catalunya Ràdio han aprofundit en la seva condició de ser els mitjans públics que més vulneren els principis de neutralitat política, objectivitat informativa i garantia del pluralisme polític de la història de la democràcia, com demostren les successives condemnes a aquests mitjans constatades per l'Administració Electoral durant les passades eleccions", ha lamentat Martín Blanco.

"Hem vist coses com que es menyspreï a ciutadans constitucionalistes o que s'associïn accions com la retirada de llaços grocs de la via pública amb el feixisme", ha denunciat el portaveu de Ciutadans.

eldosrdsardddfsdhdujsnsuwjuudhskdhskdjshkdsjdhsjdh.jpg

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 05/04/2021 - 23:36

Si no se controla bien y con justicia a TV3 el Nacionalismo Separata seguirá manipulando, barriendo y chupando con ella.

#1 Marcial, Santa Coloma, 05/04/2021 - 18:49

Eso es ciencia ficción.