Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2013. 14:20h.

"Sense crisi econòmica, ningú no demanaria la independència"

Revilla admet que "Catalunya està tractada injustament des del punt de vista fiscal"

"Sense crisi econòmica, ningú no demanaria la independència"

Revilla, durant el programa

L'expresident de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, ha valorat el procés català al programa La Sexta Noche i ha afirmat que "si no existís la crisi econòmica ni la desafecció política, ningú demanaria la independència de Catalunya".

Per a ell, la independència de Cataunya "seria catastròfic per a Espanya i Catalunya" i ha reclamat "buscar alguna altra fóruma" d'encaix perquè "Catalunya està tractada injustament des del punt de vista fiscal".

Tot i rebutjar el procés, ha advertit al president del Govern espanyol que "aquest tema, a la brava, no s'arregla. No es pot ignorar". "Cal seure a negociar. No és moment de cartes. Senyor Mariano tuene un problema sobre la taula enorme", ha afegit.

Segons ha manifestat, la Via Catalana "ha estat la manifestació més gran que he vist en la meva vida, i és el moment de recompondre", considera, cridant a l'acció política al respecte.

"Si hi ha una opinió majoritària massiva a Catalunya al segle XXI, on a força de tancs no aniràs a imposar, alguna fórmula hauràs d'acceptar...", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#19 BEJOTA, bcn, 23/09/2013 - 17:02

La inviabilitat financera d'una Catalunya amb l'euro però fora de la UE.
La falta de liquiditat i l'exigència de majors garanties per a les entitats bancàries són alguns dels problemes que suposaria seguir utilitzant la moneda comuna europea estant fora de l'eurosistema, tal com promet Mas.


#19.1 4, f, 23/09/2013 - 18:28

Hola berzotas, que tal el cap de setmana ?

#18 Saprissa, Sants, 23/09/2013 - 13:51

Qui negui q part del boom independentista es per la crisis es pq no coneix el esser huma

#17 Helga, BCN, 23/09/2013 - 13:25

El vaig veure, a part d'algun comentari encertat em va semblar escoltar una lliçó d'economia explicada pel simpàtic Palomino

#16 palker, la pela es la pela, 23/09/2013 - 09:47

Este se sigue creyendo el listo del bar del pueblo.No estas en una taberna ante unos pocos lelos que admiran la forma de hablar populista de alguien que creen más listo. Revilla está todo inventado. Por cierto ¿ las anxoves de L'Escala son mejores que las tuyas?. Tu vendes tu producto y otros tambie

#16.1 tu eres, barcelona, cataluña, españa, 23/09/2013 - 13:59

un poco corto. Y desde luego, yo prefiero las anchoas de Santoña

#15 Pep, Vic, 23/09/2013 - 09:42

Sense crisi no hauria agut la Revolució Francesa, la primera guerra mundial, Grècia no estaria intervinguda, Espanya encara estaria fent aeroports i aves per tot arreu. Això es un argument molt simple per justificar tanta gent a la Via Catalana.