Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2011. 14:35h.

Sense Diada a Badalona

Albiol suspèn els actes institucionals pel boicot de l'oposició

Sense Diada a Badalona

Albiol, després de guanyar les eleccions

L'Ajuntament de Badalona ha suspès tots els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya a la ciutat, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. L'alcalde, Xavier García Albiol, davant el boicot anunciat pels partits de l'oposició, ha preferit no fer cap acte abans que el PP es quedés sol l'Onze de Setembre.

"He pres la decisió, en base a que la resta de partits no volen participar en l'acte institucional, que com que no té sentit aquest any els dos actes que estan al programa i que són institucionals queden suspesos", ha afirmat García Albiol.

PSC, CiU i Iniciativa Esquerra Unida havien anunciat la seva absència en l'ofrena floral com a protesta després que el PP ja havia suspès prèviament un dels actes institucionals, una conferència que l'Ajuntament organitzava cada any juntament amb Òmnium Cultural. I també perquè Albiol havia rebutjat fer onejar la senyera en solitari a l'Ajuntament el dia 11 tal i com s'havia fet els últims anys i perquè als cartells s'havia substituït el "Diada Nacional" per "Diada de Catalunya" .

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#26 redidecore, Mataró, 11/09/2011 - 10:06

Donçs els que no volien Diada Nacional de Catalunya, es fotraran, perque al final es fará, he, he. Gràcies als partits polítics catalans de Badalona i a unes 40 entitats, que ho faran possible. Visca Catalunya Lluire!!!

#25 Peret 1960, Vilapagando del Penedret, 10/09/2011 - 11:43

I si l'oposiciò boicoteja el Dia de l'Hispanitat o el de la Constituciò, tambè suspendrà els actes, o llavors mirarà cap un altra costat?

#24 yomismo, España, 10/09/2011 - 10:55

¿A qué esperan los supermegapatriotas catalanes de PSC, CiU e ICV para hacerle una moción de censura a Don Javier García Albiol?
Mucho blablablá, pero no tienen agallas de presentar una moción de censura contra Albiol el lunes por la mañana, el catalanismo es sólo una excusa para sacar votos.

#23 jajajajaaaaa, barcelona, 10/09/2011 - 09:00

us recordo estimats convenient retalaldors neoliberals sobiranistes de cap de setmana que aquest senyor es alcalde gracies a CIU

#22 Sant Martin, Barcelona, 10/09/2011 - 01:20

Buen Alcalde para Badalona sin duda alguna,los tiene bien puestos...;)