Política · 11 de Novembre de 2010. 10:22h.

Sense diners per a la campanya

Carretero demana als afiliats de Reagrupament "l’avançament del pagament de la quota"

Sense diners per a la campanya

Carretero, en una imatge d'arxiu

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha demanat "l’avançament del pagament de la teva quota a l’associació durant el proper semestre" als militants de la formació independentista per poder fer front a la campanya electoral.

En una carta enviada als afiliats, a la que ha tingut accès e-notícies, l'exconseller manifesta que l'aportació "no suposa un derrama extraordinària, en cap cas. Pagar ara la quota del proper semestre implica que fins al mes de maig de 2011 no tornaràs a pagar cap rebut de l’associació, però ens permet dur a terme una campanya electoral digne".

En aquest sentit, demana als militants "un penúltim esforç, el darrer és més treball intens, com el que estàs fent, per aconseguir el vot per la independència, el vot per Reagrupament. Ara som al terreny de joc i acabat el partit no es valdrà lamentar-nos d’allò que podíem haver fet i no vam fer".

Carretero al·lega que "els nostres postulats en regeneració democràtica ens impedeixen demanar crèdits a entitats financeres, evitant-nos haver de deure res a ningú, pagar peatges o tornar favors". "Les persones que som a Reagrupament som valentes i compromeses, i per sobre de tot som persones rigoroses i serioses, per això un dels lemes de la nostra campanya electoral és pressupost zero", afegeix.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Josep Miquel, Lleida, 12/11/2010 - 18:37

Seguint el camí de la sobrietat, com tot en ell. Així aixecaríem el país!!, no omplint la gene de càrrecs de confiança, d'informes inutils, de vises treien fum...i de festes a luz de gas.

#26 Joan, Valls, 12/11/2010 - 01:26

No feu més el paperina. No demanen crèdits pq no els hi donen, no els podrien tornar perquè és impossible que treguin cap diputats i els militants que han posat diners els perderan tots. Carretero no té ous de retirar les llistes per por de la reacció dels paganos

#25 Joan Ferrer, Barcelona, 11/11/2010 - 20:12

sense paraules, no puc estar mes d'acord amb aquesta iniciativa.
Us imagineu la resta de partits finançant-se sense crèdits... deien el 3% .
el meu vot per Reagrupament.

#24 Roger, Granollers, 11/11/2010 - 18:31

Així ho haurien de fer tots. Gastar només el que és seu. Això és ser lliure i amb la llibertat pot ser tu mateix, no el que et fan fer els altres. Crec que és l'únic partit que ho fa. Senzillesa i honradesa.
Endavant Reagrupament!

#23 Vicents, Sant Cugat, 11/11/2010 - 17:58

Impresionant, una força política catalana que no recorra ni al Millet, ni a extorsionar empreses ni a ferr factures falses per finançar-se.
Doc. Carretero, feia anys que l'esperavem.
Endavant Reagrupament.