Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2020. 15:46h.

Sense explicacions sobre la purga a Treball

Budó al·lega que "cada departament és sobirà"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, no ha donat cap mena d'explicació sobre el cessament de la cúpula de Treball i Afers Socials i ha al·legat que "no em correspon a mi justificar a mi aquests canvis perquè cada departament és sobirà per decidir quins són els seus càrrecs".

Budó ha delegat les explicacions dels dos cessaments en el conseller de Treball, Chakir El Homrani, i ha afegit que al Consell Executiu d'aquest dimarts "només s'ha donat compte dels cessaments i dels seus relleus".

La consellera de la Presidència ha insistit que "no sol ser una pràctica habitual donar compte del perquè dels relleus i el conseller avui només ha fet menció dels cessaments i els nomenaments, que és el que aprova el Govern".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 El Sifoner, Castelló, 17/11/2020 - 19:08

Ciudadana Budó: Ud, creo que es la portavoz del Gobierno autonómico de Cataluña, entiendo yo que ud, debe de informar sobre todo lo relacionado con el hacer de su Gobierno, ¿Es así?, si lo es entiendo yo que tal vez el conseller de Trabajo, Chakir El Homrani no pertenece a su Gobierno y actúa por su cuenta sin informar de sus acciones.

#1 Benet S., Barcelona, 17/11/2020 - 15:57

Cada vegada que aquesta noia obre la boca aprofundeix el seu minim i baix nivell. Ella es creu que està davant dels micros de la tvres infecte o que s'adreça al ramat que tenen hipnotitzat. Fins i tot aplicant una certa benevolencia pot arribar a fer llàstima pel paperet que li toca fer, pero representa la mediocritat de tota la banda de ineptes