Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2012. 14:38h.

Sense notícies de Mas

El president no ha comparegut des del passat 9 d'agost

Sense notícies de Mas

Imatge de la roda de premsa de Govern

El president de la Generalitat, Artur Mas, no ha comparegut davant els mitjans de comunicació d'ençà del 9 d'agost quan, en una declaració institucional sense preguntes, va fer una crida a la mobilització per la Diada.

Mas tampoc no va aparèixer en la roda de premsa de dimarts passat -després de les vacances d'estiu- en què el Govern va anunciar que s'acolliria al fons de liquiditat ni avui en què ha comparegut la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, per explicar les novetats del curs 2012/2013, que sovint es fa a la pròpia seu del departament.

Homs, preguntat per e-notícies sobre el silenci del president, s'ha limitat a explicar que "administrem els tempos" i que "no pateixi". "El president de la Generalitat ha donat la cara en cada moment que ha considerat oportú".

La veritat és que, malgrat la compareixença de Rigau -la seva intervenció s'ha allargat més de mitja hora-, la majoria de preguntes inicials dels periodistes han estat sobre els problemes financers de la Generalitat i una eventual bestreta de 120 milions que estaria negociant el Govern.

Mas, en la seva darrera compareixença el passat dia 9, va afirmar llavors que "farem el que calgui per aconseguir el pacte fiscal, és una reclamació del país sencer" la qual cosa va donar també peu a les especulacions a la seva assistència a la manifestació sobiranista de la Diada.

El president, que es va desplaçar a l'Empordà durant l'incendi que va calcinar 13.000 hectàrees, no va visitar posteriorment en canvi les àrees cremades abans d'anar-se'n de vacances.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Gerard, Barna, 06/09/2012 - 02:39

Com més segueixin amb el seu ball de saló, més ganes tindrem a l'exterior d'aprende el ball de bastons. Que es posin les piles d'una vegada i deixin de jugar als cavallers medievals.

#8 joanola, barcelona, 04/09/2012 - 21:34

"Nosaltres administrem els tempos" amb criteri de salvaguardar el govern, se suposa, no pas amb el criteri d'estar a prop dels ciutadans. Pregunto al director d' e-notícies a qui valoro les seves preguntes incisives. Per què no replica les respostes evasives i iròniques que rep sovint ?

#8.1 Gerard, Barna, 06/09/2012 - 02:41

Pq potser perillaria l'alta concepció i opinió que tenen d'ells els membres del govern? I la resta de periodistes, em pregunto, què feien?

#7 joan, manresa, 04/09/2012 - 17:12

El Casal,obre la seva tertulieta de la tarde.---Tutom te el dret d'uns díes de descans..,entenem que porta una pressió a sobre,de deu ni-do...,O potser ens portará alguna sorpresa..,potser está estudiant posibles sortidas al ofec que petim..,el President donará la cara segur..,President!! Preside

#6 Victor, barna, 04/09/2012 - 16:30

On posa que tingui que apareixe cada cert temps? Ai oò tambe li reclamaban al Montilla o ZP o al Rajoi??.Potser ws fa mes feina al despatx que surtint a les fotos

#6.1 Gerard, Barna, 06/09/2012 - 02:45

No és la seu despatx, se suposa q és fora. Potser és un viatge necessari, no ho sabem. Però tenint en compte q ens acaben d'intervenir seria adequat escoltar de la boca del president del nostre país, així fos en un missatge gravat, en quines circumstàncies ens trobem i quines són les solucions.

#5 emric, Barcelona, 04/09/2012 - 16:15

No té dret també a vacances? Xavier Rius, se't veu el "plumero"