Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2020. 15:24h.

Sense notícies del radar covid

Catalunya encara posa traves

La Generalitat encara no ha posat en marxa l'aplicació de rastreig de contactes via 'bluetooth' anomenada Radar Covid malgrat que l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, va manifestar que estaria llesta el setembre. De fet, Catalunya és l'única comunitat que no té l'aplicació operativa després que la Comunitat de Madrid l'implantés a inicis d'octubre.

Preguntada per e-notícies sobre aquesta qüestió, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha delegat la resposta en el Departament de Salut perquè "és qui té les competències per acabar d'aplicar aquesta mesura a casa nostra". Tanmateix, ha explicat que "s'estava acabant de fer tota la integració".

La consellera de la Presidència ha afegit que Radar Covid és "una mesura més que ens ha de permetre fer aquest seguiment i que acompanyaria l'equip de rastrejadors". "Qui tècnicament sap com està la situació és el Departament de Salut", ha insistit.

Budó ha dit que "com a Govern volem disposar d'aquesta eina" que, segons ella, "ens ha d'ajudar a fer tota aquesta feina de seguiment, de detecció de contactes, etc." "La voluntat és que pugui estar en funcionament el més aviat possible", ha conclòs.

Budó, amb Vergés, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carlos Gomez, besta amb forma humana, 20/10/2020 - 15:47

Que tossuts son.

Es reisteixen a acceptar que cap notari vol escripturalis la finca pero ells erre que erre. Pero si fins i tot creuen que viuen a l´hora catalana.