Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 19:40h.

Sense notícies dels Pressupostos

El PPC acusa ERC de bloquejar-los i Rovira al·lega que "estan encallats a Madrid"

Sense notícies dels Pressupostos

Imatge de la reunió d'un consell executiu

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha lamentat que el Govern encara no hagi presentat els Pressupostos del 2013 i ha considerat que Esquerra els té bloquejats a la seva seu. La portaveu d'ERC, Marta Rovira, ha replicat que on estan "encallats" és a Madrid.

Millo, en roda de premsa al Parlament, ha afirmat que "no hi ha cap excusa perquè el Govern no presenti ja aquest mes de febrer els Pressupostos del 2013. És el mateix president, és el mateix conseller. Fins i tot el conseller d'Economia sap quina és la quantitat exacte que li ha de demanar al Govern espanyol".

"Per tant vol dir que ha calculat els ingressos, ha calculat les despeses, ha calculat el dèficit. Això vol dir que els números estan fet", ha afegit abans de dir que "no els porta aquí perquè estan encallats a la seu d'ERC. Això és una falta de respecte als ciutadans, una falta de respecte al Parlament i un incompliment".

Rovira ha replicat que "jo no he vist cap Pressupostos encallats a la seu d'ERC, sinó molta gent involucrada a fer propostes per evitar retallades. En aquest sentit els pressupostos els tenim molt encallats, perquè el Govern de l'estat espanyol continua sense rebaixar els objectius de dèficit".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat