Publicitat

El president admet que calen noves eleccions per encetar un nou curs "polític"

Sense rumb

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que ja té "molt clar" quan convocarà eleccions i ha manifestat que ho farà "vetllant per la institució". A més, ha admès que es necessita un nou Govern que marqui "un rumb polític".

Torra ha afirmat que "jo ja ho tinc molt clar quan han de ser aquestes eleccions", però no ha fet pública la data. En aquest sentit, ha recordat que "és una decisisó que pertoca al president de Catalunya".

"Actuaré amb tota resposabilitat, sempre vetllant per la institució de la Presidència i les institucions catalanes i quan cregui que és el millor moment pel país", ha assenyalat aquest divendres des de Lleida.

Torra ha reconegut que ja fa molt temps que les estratègies de les forces independentistes són diferents i potser "s'ha aguditzat en els últims temps". "Però un cop encarrilada la sortida l'emergència sanitària, la ciutadania ha d'anar a votar" ha defensat, i ha dit que "es necessita tenir un rumb polític".

Finalment, el president de la Generalitat ha reclamat a les formacions independentistes que aprofitin aquesta cita electoral per presentar les seves propostes per "avançar cap a la independència".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Esgarrifa't Travels, Chez Titole, 28/06/2020 - 13:07

Imagine......una empresa de creuers amb dos vaixells comandats per el capità Schettino i el comodor Torra. Per llogar-hi cadires.

#10 Masias , Mis posaderas , 27/06/2020 - 09:47

Keep calm !!

El señor Vicario lo tiene todo controlado. Dejar a Catalunya como Detroit, progresa adecuadamente

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 26/06/2020 - 21:51

Perque li diuen hegemonia politica al que nomes es el control de boti de tota la vida ?


"convocará elecciones y manifestado que lo hará "velando por la institución""

Esta prou clar ?

#8 Galba, Barcelona, 26/06/2020 - 21:14

Lo tengo muy claro: cuando me lo ordene Puigdemont.

#7 Miquel, Girona, 26/06/2020 - 20:17

Els 4anys s'acaba el desembre 2021.

Estan a Catalunya els presos, no podrien donar ordre de treure'ls seguint ordresd'Europa i Internacional ONU llibertat immediata. Jo tinc clar qui mana i qui està per sobre.