Publicitat

Miquel Buch, reelegit president de l’ACM per als propers quatre anys

Sense sorpreses

MIquel Buch

L’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, ha estat reelegit com a nou prsident de l’ACM aquest dijous 15 d’octubre pel 88% dels alcaldes i alcaldesses assistents a la XVII Assemblea de l’ACM, celebrada a la La Llotja de Lleida. Buch encara el repte amb l’objectiu que "el món local ajudi a construir la Catalunya de la indepedència".

El nou president de l’ACM ha destacat que “som hereus de la Catalunya de la Mancomunitat i nosaltres hem de ser els creadors de la Catalunya independent. Hem de construir un nou estat i ho diem amb la força del món local al servei d'un nou país”.

Buch, durant el seu discurs, ha assegurat que els ajuntaments han de seguir treballant per assegurar que tots els serveis arribin a tots els pobles. “Us ofereixo un viatge per lluitar contra el centralisme. Si Catalunya és independent els ajuntaments haurem de fer que sigui un país descentralitzat".

Finalment, Buch ha apuntat que “hem constatat que l’Estat no ha entès res” i ha demanat que els partits polítiques es posicionin en contra de les lleis que afecten al món local català (en referència la LRSAL) i agafin el compromís de derogar aquestes lleis en cas que governin. 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Vividor Subvencionado, Trespercent City, 16/10/2015 - 13:50

¿Descentralizada la Cataluña independiente?

Jajajajajajaja. A hacer lo que mande la Gene o seras tildado de botifler y defenestrado en menos que canta un gallo.

#7 Cuentas, Claras, 16/10/2015 - 12:36

Si, si mucho llanto y emoción. Cuentas Claras este tipo por llamarle algo, cuanto va a cobrar de esta farsa subvencionada vía FLA?? Ayudas empresariales? Amigos y gente cercanos? Familiares? QUEREMOS SABER, HASTA EL ULTIMO DURO AUDITADO!

#6 Palo, del 3%, 16/10/2015 - 12:31

Papa un palo! una paloooooooooooooo

pd: A los convergentes cualquier palo barnizado de oro y con un 3% de baño lacado les pone traviesos el bolsillo, que de eso se trata.

#5 Vlac, Barcelona, 16/10/2015 - 10:38

Este tío ¿Cuanto va a cobrar?....

#4 Saprissa, Sants, 16/10/2015 - 09:46

es necessària tantes agrupacions municipals a Catalunya???