Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2016. 12:56h.

Sense vigilància al Metro

Un testimoni diu que no hi havia vigilant i que “no se si era una cosa molt voluntària” per part de la noia

Sense vigilància al Metro

Sexe al Metro

Un testimoni del coit al Metro, Aitor Roca, insinua que la noia podria no ser-ne conscient. "La noia no estava en un estat molt adient. Estava conscient, però quan va acabar no podia ni aixecar-se i el noi l'havia d'ajudar a vestir-se. No se si era una cosa molt voluntària i desitjada per ella”, ha indicat.

En aquest sentit, ha explicat que “el noi buscava una certa provocació” perquè “es girava, cridava i gesticulava” cap a la resta d’usuaris del metro. “Ell es girava, cridava i gesticulava. No se si ell buscava una certa provocació, a veure què deia la gent”, ha afegit.

"Vaig estar buscant si hi havia algun responsable de seguretat, i no en vaig veure cap. No vam denunciar-ho a ningú”, ha reconegut, a més de recordar que “va ser pocs minuts abans de les 12. Primer ens pensàvem que era un muntatge. Hi havia força gent en aquell moment”. "Ens vam quedar tots sobtats. Ens miràvem els uns als altres. Em va sobtar la situació d’ella”, ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Neferu, Barcelona, 26/04/2016 - 20:20

Lo que no entiendo son las risas que se oyen en el video de los que estaban en el andén. A nadie se le ocurrió llamar a los mossos?solo se les ocurrió reírse? ¡¡Menuda sociedad hemos creado!!!

#7 Ei! un hombre abusando d una d una dama!!!, Más d lo mismo y nuestra CUP, 26/04/2016 - 17:03

La situación ha cambiado...un macho " abusando" d una mujer indefensa!!!
No era sexo, ni amor era abuso machista asqueroso!!!
Y las de la CUP q dicen???...era católico él???... lo era ella???
Intriga y dolor de barriga...tachin, tachin esperemos el próximo capítulo...

#6 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, EL VALLES ORIENTAL. UN DE SOL NO PAS DOS, 26/04/2016 - 15:38

Aixo me agradaMOLT Molt facil de entendra Tot lo que perjudiqui al Ajuntament de Ada Colau es bo per Barcelona aixis sortira rapido del Ajuntament Si no te força per portaBarcelona a de retirarse i deixar altres porta el Ajuntament NO Li perdonu es Carregues el PESSEBRE DE NADAL Adeu Ada Colau

#5 Carlos Gomez, Bcn, 26/04/2016 - 14:19

Acas la gent s´ha aficionat de cop a a autagonistofilia i a la escatologia desde fa nomes 10 mesos o es que aixo tambe forma part de la fi del mon inminent que li espera a can fanga per descreguda, ara que hi hauran eleccions i la bruixa Colau podria regnar a tota la Plaça de Sant Jaume ?

#4 luis, barcelona, 26/04/2016 - 14:12

Diu:
.... Estava conscient, però quan va acabar no podia ni aixecar-se...

A mi em passa moltes vegades
Be, cuasi be sempre