Publicitat
Política · 26 de Gener de 2010. 19:35h.

Separats per Carod

Saura i l'ambaixador d'Israel coincideixen en un ambient de fredor en l'homenatge a les víctimes de l'Holocaust

Separats per Carod

Carod-Rovira, entre Saura i Schultz

El conseller d'Interior, Joan Saura, i l'ambaixador d'Israel a Espanya, Raphael Schultz, han coincidit en l'acte organitzat pel Parlament en memòria de les víctimes de l'Holocaust. Saura i Schultz han quedat separats pel vicepresident Josep-Lluís Carod-Rovira, qui s'ha assegut entre mig del dos. La fredor ha presidit la trobada entre el conseller i el diplomàtic, després que l'any passat Saura participés en una manifestació propalestina i el departament d'Interior ajornés un acte d'homenatge a les víctimes del nazisme.

Schultz, de fet, no participarà en l'acte organitzat aquest any pel Govern. L'any passat l'ambaixador d'Israel a Espanya va titllar de "vergonya" la decisió de Saura d'ajornar un homenatge a les víctimes de l'Holocaust, fet que va provocar l'enuig de la comunitat jueva.

Posteriorment, Schutz va escriure una "carta oberta" al president de la Generalitat, José Montilla, mostrant la seva preocupació arran dels esdeveniments antisemites i anti-israelians que van tenir lloc a Catalunya. L'ambaixador també va criticar Saura, considerant que la seva participació a la manifestació era "inconcebible".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 tripallocavipasec, Barcelona, 27/01/2010 - 12:04

Error!, m'havia saltat una lletra. El blog és: http://femunrepass.blogspot.com

#4 tripallocavipasec, Barcelona, 27/01/2010 - 12:00

El tema està molt podrit. Barregen conceptes premeditadament i titllen d'antisemitisme qualsevol crítica. Criticar els jueus no implica antisemitisme.
He començat un blog on aniré parlant d'aquest temes. Feu-hi una ullada.
http://femurepass.blogspot.com

#3 Ferran López, BCN, 27/01/2010 - 00:33

Per coherència, i per solidaritat amb l'Islam, en Saura hauria de fer tallar el clítoris a la Mallol, i fer-ho per TV3 (TVCarod-Montilla) per a que servís de model a totes les dones catalanes.

#2 Ramon, Barcelona, 26/01/2010 - 19:58

Home; Després d'imformar-me una mica:
http://foro.webislam.com/showthread.php?t=4163
Entenc que Saura no s'apropi massa a l'embaixador jueu.

#1 Cornellanenc, Cornellà, 26/01/2010 - 19:44

On tindria més drets aquest Saura i la seva dona, i les seves companyes d'IC,, a Israel o a Gaza o a Iran? A Gaza o a Iran, ni al carrer sortirien, només cal veure com actuen els musulmans que viuen a casa nostra: les tanquen a casa i no surten.