Publicitat
Política · 23 de Gener de 2019. 12:07h.

"Ser president no va amb vostè"

Arrimadas: "Que la República no existeix ho sap fins i tot Puigdemont, que presenta recursos al TC"

La presidenta de Ciutadans , Inés Arrimadas, ha instat el president de la Generalitat, Quim Torra, a acceptar que "ser president no va amb vostè". "Vostè és molt bo agitant els CDR, però això no té res a veure amb ser president", li ha advertit durant la sessió de control al Parlament.

Arrimadas ha mostrat un cartell amb el lema "La República no existeix, senyor Torra" i ha afegit que "ho sap fins i tot Puigdemont, que presenta recursos al TC, i ho sap el conseller, que demana que es tornin les competències del taxi a Madrid perquè no saben què fer amb elles".

Arrimadas ha demanat a Torra quines han estat les seves prioritats com a president. "Treballar pels ciutadans de Catalunya, el seu benestar, el projecte de país, i perquè aquest país sigui més lliure", ha respost Torra. "Vaja, el de sempre, el Procés", ha replicat Arrimadas, que ha fet un repàs del "col·lapse a urgències", les llistes d'espera a la sanitat. "Mentre vostè era al seu viatge del Procés li han convocat una altra vaga", li ha retret.

Torra ha contestat que "queda inaugurada la nova temporada cartellet de Ciutadans 2019". "Qui són vostès?", s'ha preguntat el president, que ha afegit: "vostès estan sempre al costat dels problemes. Són els que no volen parlar del diàleg, sempre al costat del conflicte".

"No els interessen els metges ni els funcionaris, sinó les vagues. Això els interessa perquè és conflicte", ha conclòs Torra, que ha sentenciat: "és impossible que hi hagi prosperitat en aquest país si no hi ha llibertat".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#14 Tirant, Bcn, 23/01/2019 - 20:58

Arrimadas és el mal somni dels separatistes ... No para de deixar en evidència les seves mentides i consignes ... És clar que qüestionar i criticar el separatisme, una ideologia reaccionària, no és difícil, però es necessita valor en l'actual context i Arrimadas el té.

#13 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 23/01/2019 - 19:53

¿La República no existe?
¡Claro que no, por eso el Barça disputa la Copa del Rey!

#12 Grijander, Ratafialand, 23/01/2019 - 18:12

La cara de circumstàncies quan para l'home Ratafia de l'Aragonés és impagable.

#11 MTB, BCN, 23/01/2019 - 16:56

Benvinguts a la nova temporada de cartellets 2019 de C's

#11.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/01/2019 - 17:50

Lorito, lorito, toma pipas lorito!!!

#10 Albert, Blanes, 23/01/2019 - 16:18

Quiero mencionar un dato en parte para que los bobos indepes que todavía no lo han visto, lo vean:
Dicen que somos república, el borbón no es nuestro rey o adeu España y resulta que tienen a dos clubs de futbol, Girona y Barcelona que se están matando para llegar a la final de la copa del "rey". ¿Se puede ser más tonto para no ver esto ?