Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2008. 09:49h.

Sergi Pàmies prefereix "la pastilla de l'oblit" de Morfeu

"En sortir del Parlament veig la llarga cua de cotxes oficials aparcats"

L'escriptor Sergi Pàmies ha reconegut, en referència a les paraules de Joan Puigcercós on comparava Catalunya amb 'Mátrix', que ell preferiria prendre la pastilla de l'oblit. Pàmies, en el seu article de La Vanguardia, admet que tenia ganes que arribés el discurs del president d'ERC, durant el debat de Política General, perquè "animi la cosa". "D'entrada, s'agraeix la seva energia i aquesta 'cantarella' pròpia d'aquells als quals els agrada escoltar-se", explica.

A criteri de l'escriptor, Puigcercós "sona una mica diferent als altres, sobretot quan parla de 'flexiseguridad' (que aplica a les relacions laborals les virtuts dels condons) o quan compara el destí de Catalunya amb Matrix i aquesta escena en la qual Morfeu li dóna a triar a Neo entre prendre's una pastilla per a oblidar-ho tot i viure en un món virtual i una altra que li retorni a la crua i dura realitat. Puigcercós aposta per la realitat i gairebé em convenç. Però quan, al sortir del Parlament, veig la llarga caravana de cotxes oficials aparcats, decideixo que prefereixo prendre'm una pastilla de l'oblit. O dues".

Sergi Pàmies
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 www.miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 02/10/2008 - 11:24

Com s'ha possat aquest noi!
Sembla que s'hagi menjat a la seva mare!!!

Visiteu: www.miscosotas.blogspot.com

#2 ccc, bcn, 02/10/2008 - 10:42

ups!! acavo de comprovar q no porta camisa negre, perdó. Imagino q la gomina m'havia enlluernat, mea culpa

#1 ccc, bcn, 02/10/2008 - 10:38

el discurs és el mateix de sempre, el q ha canviat és la imatge, no? desde quan? em recordava al gran wioming, es parodia del fatxe de tota la vida, clar q en aquest cas no és parodia, clenxa engominada i camisa negre