Política · 29 d'Octubre de 2020. 10:26h.

Sergi Sol es va queixar del "fill de puta del Pelomocho"

Xavier Vendrell: "és el moment de donar hòsties al PSOE i a Podem"

Sergi Sol es va queixar del "fill de puta del Pelomocho"

La interlocutòria del jutge descriu que l'home de confiança d'Oriol Junqueras i ex assessor de el vicepresident Pere Aragonès, Sergi Sol, es va queixar del "fill de puta del Pelomocho" i que l'exdirigent d'ERC i un dels integrants de l'estat major de procés, Xavier Vendrell, va demanar "donar hòsties a el PSOE ja Podem".

"L'esfera d'influència de Xavier Vendrell és tan important que afirma que Puigdemont li va dir que calia fer president a Pedro Sánchez, encara que fos gratis i que si els seus, s'entén que els de Puigdemont, ho saben, el maten. Però el més rellevant és que aquestes converses i reunions amb Puigdemont s'infereix que no són esporàdiques i que, en efecte, tots ells participen en la gestió d'una estratègia ben definida tal com inicialment es va desprendre dels àudios interceptats a Víctor Terradellas".

"...Xavier Vendrell després de l'anul·lació dels permisos penitenciaris als polítics condemnats afirmar que és el moment de donar hòsties a el PSOE ja Podem... que són uns fills de puta... apuntar els canons sobre el cap d'aquests mamons. Que dispari tot Déu... que són uns fills de puta si no els donen l'amnistia mostrant dolgut Sergi Sol -ex cap de premsa de Junqueras- per com actuava el fill de puta de l'Pelomocho, segurament en referència a Carles Puigdemont".

"La rellevància de Vendrell la va definir Joan Tardà: el dia que tu surtis, Xavier, estem tots morts i Vendrell considera que el poble no té ni puta idea. Que l'altre dia en l'acte de l'1 d'octubre, el manifest de l'ANC no el va aplaudir ostentosament. Que criticant els partits i el Govern, què és el que s'han pensat".

13 Comentaris

#12 Venanci, Badia del Vallès, 31/10/2020 - 13:54

No em crec res poseu el video amb la seva veu si no tot mentida com sempre

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 29/10/2020 - 20:16

Aqui los teneis, tal como son, la mafia nacionalista, la mafia separatista, asi son, miseria pura, miseria moral, miseria etica, miseria politica, miseria humana.

#10 Neferu, Barcelona, 29/10/2020 - 13:45

Esta es la verdadera cara de la mafia del procés: riñas y cuchilladas entre las distintas bandas. El 14 de Febrero hemos de acabar con ellas a través de nuestro voto.

#9 Galba, Barcelona, 29/10/2020 - 13:07

Pura pornografía! I els babaus, vinga aplaudir, comprar camisetes, estelades i apoquinant a les caixes de resistencia (per pagar el yacht de Mas, el casoplon Dom Perignon de Puigdemont (un rodolí), i advocats experts en saltar-se les lleis).

#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 29/10/2020 - 12:42

"calia fer president a Pedro Sánchez, encara que fos gratis ". Los golpistas de aquí apuntalando en el poder su mejor baza. El golpista de Madrid ha copiado sus modos, dando un golpe e instaurando un régimen a la catalana, y ahora ya se ha apuntalado como dictador: su Sanchidad el Fraudillo, por la gracia de Tocomocho y Ciniqueras.