Publicitat
Política · 6 de Maig de 2021. 16:41h.

Serret, a les portes del judici

El jutge Pablo Llarena conclou el sumari per delictes de desobediència i malversació

Serret, a les portes del judici

El magistrat instructor de la causa del 'Procés', Pablo Llarena, ha acordat la conclusió el sumari respecte de l'exconsellera catalana Meritxell Serret, processada pels presumptes delictes de desobediència i malversació de cabals públics el passat 21 de març de 2018.
 
En el seu acte disposa que es remeti testimoni de la causa juntament amb els objectes intervinguts, les quantitats consignades i/o ocupades i les peces separades corresponents a la sala competent per revisar la conclusió, previ emplaçament de les parts pel termini de quinze dies davant la mateixa.
 
El magistrat explica que en el present sumari, en data 21 de març de 2018, es va dictar ordre de processament pels presumptes delictes de desobediència i malversació de cabals públics contra Meritxell Serret, havent-se sobresegut la tramitació de la causa per la seva situació de rebel·lia.

Després del recurs de reforma interposat per la processada, dit acte va ser confirmat per l'instructor el 19 de març de 2019 i per la sala d’apel·lació en la interlocutòria dictada el 21 de juny de el 2019.
 
La interlocutòria recull que, amb posterioritat al sobreseïment de les actuacions, la processada en situació de rebel·lia va comparèixer davant del jutge l'11 de març de 2021, quedant en situació de llibertat provisional i a disposició de la present causa, i que va prestar declaració indagatòria el 30 d'abril.
 
El jutge afegeix que s'ha recaptat el seu full històric penal i que s'han practicat totes les diligències es van estimar oportunes per a l'aclariment dels fets denunciats, sense que s'hagin reclamat noves indagacions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 07/05/2021 - 02:16

Malversacion de fondos.... financiar al que luego fue juzgado y cindenadi por trafico de estupefacientes ? O es otra pieza separada?

#1 Benet S., Barcelona, 06/05/2021 - 17:21

Aquesta pot donar gracies per la bona disposició que li va oferir el jutge, perque després d'haver fugit com una rata i declarar-se en rebeldia ha pogut tornar, desfilar amb els colegues de la banda i anar tranquilament cap el seu cau. Tot molt sospitós amb l'ombra del xantatge rufianés adreçat al Felón, que desde el 4M s'amaga en la foscor.