Publicitat
Política · 20 de Març de 2018. 20:40h.

Serret intenta tapar l'embolic

L'exconsellera d'Agricultura diu que per l'Estat ser independentista català "és pitjor que com es considerava ETA"

Serret intenta tapar l'embolic

L'exconsellera d'Agricultura de la Generalitat Meritxell Serret ha intentat desviar l'atenció de les afirmacions fetes a TV3 on assegurava que JxCat i ERC havien escollit Jordi Turull com a president de la Generalitat en previsió que Jordi Sánchez no pugui sortir de la presó i que després se'n ha desdit. Ho ha fet afirmant que a Espanya "ser un independentista català és fins i tot pitjor que com es considerava ETA en el passat" durant l'acte 'Presos polítics i exiliats a la UE d'avui" celebrat a la seu de les Nacions Unides, a Ginebra. 

Serret ha manifestat que el PP i el PSOE "van negociar amb els terroristes fins i tot quan s'estava assassinant persones" però el govern espanyol i els principals partits a Espanya "s'han negat a dialogar amb el govern proindependentista". 

"El govern espanyol, dirigit pel Partit Popular o pel Partit Socialista, van negociar en el passat amb els terroristes armats, fins i tot quan s'estava assassinant persones. Però el govern espanyol, dirigit pel Partit Popular, i amb el suport del Partit Socialista, els principals partits a Espanya, s'han negat a dialogar amb el govern proindependentista català després de més de 20 peticions seguint sempre camins polítics. Han criminalitzat un moviment polític que sempre ha actuat per principis democràtics i pacífics" ha assegurat l'exconsellera. 

Meritxell Serret ha explicat a l'ONU que el moviment independentista ha apostat sempre per la "no violència" i que la situació a Catalunya s'ha d'abordar per una via política i dialogada, "no per la via judicial i policial que s'està duent a terme actualment".

L'exconsellera, en una piulada a twitter, ha rectificat les afirmacions fetes a TV3 on assegurava que JxCat i ERC havien escollit Jordi Turull com a president de la Generalitat en previsió que Jordi Sánchez no pugui sortir de la presó.

"Ha estat confusió meva fruit de les publicacions a la premsa. Creia que JxC l'havia proposat formalment i per això he expressat la meva opinió sobre en Jordi Turull. El candidat és qui proposa JxC i és Jordi Sánchez", ha escrit a twitter. Serret participa cada dimarts a les reunions de Govern que Puigdemont celebra a 'la casa de la República' de Waterloo.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 arm, figueres, 21/03/2018 - 08:43

quina inutil , no te res a fer tot el dia a Bruselas, i una cosa que diu encara s equivoca, quin nivell, si amb gent com aquesta es vol l independencia, anem be

#4 Alcoberro´s, Barcelona, 21/03/2018 - 08:31

La ineptitud reflejada en un rostro...

#3 Mariajo, Badalona, 21/03/2018 - 07:53

Mejor que toda ella se tape, tanto por el clima de aquí como el de allí. Pero libertad ante todo y si no quiere tapar nada ni taparse luego que no se queje de constipados, de gripes y de otras situaciones políticas y personales. Hasta aquí se podía llegar que no hubiera reacción alguna.

#2 ., ., 20/03/2018 - 23:58

Desde luego no la escogieron por su talento.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/03/2018 - 21:25

"El govern espanyol, ... van negociar en el passat amb els terroristes armats, ... Però ..., s'han negat a dialogar amb el govern proindependentista català"

Al colocar al gobierno golpista a la altura de ETA reconoce que son delincuentes. Y luego en su incongruencia dice que
"Han criminalitzat un moviment polític". Eso ya lo has hecho tu s

#1.2 Leonidas , Santa Coloma, 21/03/2018 - 08:36

El unico que se ha puesto a la altura de ETA es el Gobierno de M. Rajoy

#1.3 Leonidas , Santa Coloma, 21/03/2018 - 08:36

El unico que se ha puesto a la altura de ETA es el Gobierno de M. Rajoy

#1.4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/03/2018 - 20:04

Tu lógica funciona a la par que la de esta chica.