Publicitat
Política · 9 de Desembre de 2011. 16:52h.

S'escalfa la successió al PSC

Navarro a Ros: "els militants pensem lliurament"

S'escalfa la successió al PSC

Pere Navarro, en una foto d'arxiu

El candidat a la primera secretaria del PSC, Pere Navarro, ha contestat el també candidat, Àngel Ros, qui en una entrevista havia assegurat que "l'aparell del PSC està clarament escorat cap a Pere Navarro".

L'alcalde de Terrassa, en una entrada al seu bloc, ha assegurat que "veig que avui encara hi ha qui pensa que res no ha canviat, que tot segueix igual. Qui continua atrapat en la lógica dels aparells, dels blocs perifèrics i dels que suposadament són catalanistes i els que presumptament no ho són".

Segons Navarro, "si algú es pensa que avui en dia els militants del PSC obeeixen ordres cegament i que només reaccionen a la veu dels seus dirigents, s’equivoca".

Per al candidat vallesà, "qui cregui que el proper Congrés del PSC és una batalla per reequilibrar espais entre velles famílies, no entén que el PSC ha evolucionat i ja no és una barreja de sensibilitats, sinó la síntesi de totes elles".

Navarro també ha defensat el seu catalanisme polític. "Si algú es considera més catalanista que jo, que aixequi el dit. El catalanisme forma part de les meves més absolutes conviccions. Cap retòrica em convencerà d’una altra cosa. En això, ni m’acomplexaran ni em guanyaran", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 jaume valls, barcelona, 12/12/2011 - 21:50

Quina caguera això del PSC. Tots junts no sumen ni 5 anys cotitzats a l'empresa privada. Una gran merda. Aquest congrés a veure si es foten ganivatades entre ells i ens estalviem mantenir inutils.

#3 Ramon, Barcelona, 12/12/2011 - 15:34

Ahir en una entrevista aquell tal Ros afirmava que aquest tal Navarro no té Catalunya per nació.

#2 Josep, Serralada de marina, 10/12/2011 - 17:17

Aquest és un petit-robot de l'escola Montilla-Saragossa, beneït per l'ínclit Iceta i qu'el faran actuar tal com és ... una marioneta.

#1 joan, manresa, 09/12/2011 - 17:53

El Casal,17,30 h.--Jejeejejejej..,bona aquesta,axís, com explica las visitas a delegats...?.Han voltat per tot el País,fen visitas INFORMATIVAS...,Srs,semblan el País del Putin...Sr.Navarro,Vosté es l'ombra allargada del Sr.Zaragoza i "familia politica"...El PSC te un problema,i greu...