Política · 26 de Desembre de 2019. 11:41h.

Setge a un dirigent d'ERC

Per parlar en contra del tall de la Meridiana

Setge a un dirigent d'ERC

El conseller d'ERC al districte barceloní de Sant Martí, Joan Carles Canela, ha sigut titllat de "botifler" per posicionar-se en contra dels talls de Meridiana. "Això de tallar la Meridiana quan acaba?", s'ha preguntat a Twitter.

El dirigent republicà ha esborrat la piulada, però això no ha evitat que la captura del tuit circulés per la xarxa. "Ei, bona captura de pantalla! Feu una bona feina! És obvi que opinar a Twitter genera allaus d'insults i discussions que prefereixo evitar", ha replicat Canela després que algunes persones li hagin reclamat la dimissió.

La CUP de Sant Martí també ha compartit la captura i ha demanat si aquesta és "la posició oficial d'ERC". "La #MeridianaResisteix gràcies a la força de la gent. Una gota més, de les moltes necessàries. O queda malament pel pacte amb el PSOE?", ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#22 EduardR, BCN, 27/12/2019 - 11:26

Esto se soluciona rápido, está todo inventado. Policia Secreta identificando al los manifestantes y cuando bajen la basura, dos maderos lo identifican y receta de 3000 €. Asi se paró el corte del paseo de la zona franca en la época de Tries... pero algun político quiere poner fin a esto?... están cagados... han creado unos mounstruos.

#21 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 27/12/2019 - 10:13

Ho tinc dit. La universalització de les opinions per les xarxes socials d'aquest maleït capitalisme popular, té aquestes coses. Si es podés reproduir la quantitat de bobades, mitjes veritats, anhels impossibles i boutades varies desde fa 7 anys fins ara, donaria per fer los Episodios Nacionales de Galdós, versió catalana.

#20 Casandra, BARCELONA, 27/12/2019 - 09:36

Las fuerzas de seguridad de respaldan el corte de la Meridiana, las envía Interior.
Habrá que prepararse seriamente para el referendum o las elecciones que se avecinen, porque esto sigue denigrándose mientras ascienden actos, medidas y consecuencias que dejan a la disidencia en manos del terrorismo institucional.

#19 Rafael, Barcelona, 27/12/2019 - 09:11

El catalanismo es una ideología que no tiene interiorizada todavía la libertad de expresión. Este dirigente de ERC todavía no lo sabía y ahora ha pagado las consecuencias de querer tener pensamiento crítico, algo que ellos desprecian como de "raza inferior". Que le vamos a hacer. Es lo que tiene vivir bajo los dictados del pensamiento único.

#18 Jordi Manresa, Barcelona, 27/12/2019 - 00:07

Tots els nazis acaben tenint una "nit de l'dels ganivets llargs"
Els nacionalistes aquí no són molt diferents dels nazis alemanys i la persecució a l'dissident és una de les característiques essencials d'aquell i aquest nou feixisme.

#18.1 Pere, Bsarcelona, 27/12/2019 - 09:40

No es por dir mes clar !!!!!