Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2018. 14:48h.

Setge al PPC durant una hora

La PAH anuncia "continuades protestes" contra el partit si no admet a tràmit el text de llei d'habitatge

Setge al PPC durant una hora

Al voltant d'un centenar de persones s'han concentrat davant la seu del PPC per exigir una trobada amb el president del partit Xavier Garcia Albiol i per reclamar al partit que debati la llei d'habitatge que proposen.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha convocat la protesta i ja ha anunciat més "accions continuades contra el PPC i tots aquells partits que es posicionin al seu costat, com Ciutadans". La PAH també ja va fer protestes davant les portes de les seus dels 'populars' i Ciutadans durant la campanya electoral.

Al arribar a la seu han cridat "és una dictadura i ho sabeu", tot seguit han fet el simulacre d'un menjador on diverses famílies han explicat com van ser desnonats; per finalitzar l'acció han cridat "això ens passa per un govern feixista", "el proper desnonament que sigui a la Moncloa", "anireu tots a la presó mafiosos, teniu els dies comptats les vostres mentides han sigut descobertes", "sou una màfia de mentiders corruptes", "si no hi ha solució hi haurà revolució".

El portaveu d'aquesta llei a la PAH Luis Sanmartin, ha explicat als mitjans de comunicació que "ara estem en un moment de tràmit sobre la nova llei d'habitatge on el PP podria interposar un veto fins a mitjans de març, tot i que ja hi ha una majoria de forces parlamentàries que recolzen el nostre text".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#19 Noema, Alcanar, 12/02/2018 - 11:10

Muy democrático no es que digamos. Bueno para Podemos y los suyos, sí. Quieren conquistar el cielo a base de crear en la tierra un infierno. Imponen la tramitación y aprobación de las leyes que a ellos les convengan. En fin, me gustan los toreros, pero no por la talega, porque cuando se retiran se cortan la coleta, siempre y cuando no sean calvos.

#9 seny, bcn, tabarnia, 08/02/2018 - 19:28

Srs. la sra Colau acaba de começar la campanya per les municipals del 2019 amb una mani de la PAH (el cap ha pasat a cobrar de la colau) devant el PPC.

Colau la alcaldessa dels okupes i manters, desviant la seva mala gestió i culpabilitzant Madrid.

#8 Capit@n España, ¿¿La PAH tiene una sucursal en el Magreb ???, 08/02/2018 - 18:23

¿¿Pero esto era en Barcelona o en Marrakech ????

#7 Juan, Barcelona, 08/02/2018 - 18:18

Alguien con información, puede interpretar q el q hayan ido a manifestarse delante de la sede del PP es porque su nuevo dirigente debe hacer méritos. Es preocupante que tengamos una sociedad con cada vez más ppaniaguados. La inmensa mayoría de los q estaban en la mani no saben ni lo q es una hipoteca.
Así de claro. Es cosa de la Colau.

#6 Joan Ramon, Barcelona, 08/02/2018 - 16:27

El soviet ataca de nuevo..