Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2010. 20:45h.

Setge judicial a Hereu

El fiscal acusa García-Bragado de prevaricació i falsedat per l'hotel del Palau

Setge judicial a Hereu

Imatge d'arxiu de l'alcalde Hereu amb García-Bragado

La fiscalia ha presentat aquest divendres davant del jutjat d'instrucció número 10 de Barcelona una ampliació de la seva querella per l'operació urbanística de l'hotel del Palau on acusa el tinent d'alcalde d'urbanisme de Barcelona, Ramon García-Bragado, i a l'exgerent d'urbanisme, Ramon Massaguer, de "delictes continuats de prevaricació i falsedat documental".

Fèlix Millet i Jordi Montull, inicialment només acusats de tràfic d'influències i apropiació indeguda, també afegeixen aquests dos delictes en contra. En aquesta ampliació de querella, el ministeri fiscal també demana la imputació del director jurídic d'urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Enric Lambies, i de l'arquitecte Carles Díaz.

De la seva banda, l'Ajuntament de Barcelona ha decidit suspendre provisionalment de les seves funcions al director jurídic d'Urbanisme, Enric Lambies, després després de quedar imputat per la fiscalia. El consistori ja va decidir el passat 1 de juliol que el tinent d'alcalde Ramon García-Bragado deixés provisionalment les seves funcions com a regidor d'urbanisme. També es va suspendre provisionalment Ramon Massaguer de les seves funcions vinculades a la direcció i gestió urbanístiques.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, Barcelona, 09/07/2010 - 22:17

Totes les sortides de l'actual situació passen pel trinxament del PSC, no em direu que no és bonic.