Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2019. 18:10h.

Setge mediàtic a ERC

El politòleg Ramón Cotarelo els hi diu "estafadors" i la tuitaire Cristina Gallifantes els compara amb Iceta

Setge mediàtic a ERC

L'anunci que el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha fet aquest dimecres al migdia en el que ha assegurat que el seu partit no bloquejarà una possible investidura de Pedro Sánchez ha provocat una allau de crítiques a la xarxa per part d'un sector de l'independentisme, que ha carregat contra ERC.

El politòleg Ramón Cotarelo ha afirmat que el portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, és un "cínic sense capacitat d'expressió" i ha titllat el seu partit d'"estafadors" en una piulada al seu compte.

"Aquest cínic sense capacitat d'expressió és el portaveu d'ERC. I tot per evitar unes noves eleccions en Espanya on ells perdrien un amunt de vots perquè la gent ja s'ha adonat que són uns estafadors" ha escrit a la xarxa adjuntant el vídeo de la roda de premsa on Rufián assegura que ERC no bloquejarà la investidura de Sánchez.

piuladacotarelo.jpg

L'activista i usuària de twitter Gallifantes ha adjuntat part del vídeo de la roda de premsa de Rufián amb el text: "¡Por el poder de Cristo yo te conmino: Iceta, sal de ese cuerpo!".

piuladagallifantes.jpg

El coordinador dels Mossos d'Esquadra per la República, Albert Donaire, en una piulada també ha criticat el posicionament d'ERC i ho ha considerat un "comportament de l'esclau predisposat a complaure l'amo espanyol".

"No n'aprenem. Sempre amb la maleïda síndrome d'Estocolm i amb un comportament de l'esclau predisposat a complaure l'amo espanyol. Que no veieu que hem de fer net de la política clàssica?" ha escrit en una piulada.

piuladadonaire.jpg

piuladausuari1.jpg

piuladausuari3.jpg

piuladausuari4.jpg

piuladausuari5.jpg

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#22 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 06/09/2019 - 09:11

Cotarelo un crack, seria un bon president de les generalitats. visto lo visto ...... con los anteriores.
Y de Secretarios de Estado: Rufian, la Monja Caram, Pixarello, Dante y Fatxon, El conseher Moro, Boyle, ..... eso si de ECONOMIA UNO DEla Saga Pujolista.

#21 Kropotkin, Vic, 05/09/2019 - 16:13

Cada vez que oigo la palabra "politólogo", directamente vomito y así me ahorro el análisis del caso... Jua, jua, jua,...

#20 Josep Sala Colobrans, BADALONA, 05/09/2019 - 13:21

Els nous conversus son aixi. abrandats.
Els historics venim de molt lluny i a cada situació canviem la tactica però el FI no el canviem.

#19 Frank, Barcelona, 05/09/2019 - 10:02

Si claro y los de JuntsxCat son coherentes porque han pactado con el PSOE del 155 en la Diputación de Barcelona, venga ya, que de tarados los hay en los dos bandos.

#18 FERRANOT, BARCELONA, 05/09/2019 - 09:53

Quant li deuen haver pagat al Cotarelo aquest per ser més papista que el papa? Pel que fa als tuits, res: una colla d fanàtics als que ho s'ha de fer gaire cas. Ai Rufian, Rufian, que la final moriràs per foc "amic".