Publicitat

Reunió multitudinària a Madrid

Setze a taula

La primera reunió de la mesa de diàleg entre la Generalitat i el Govern espanyol tindrà 16 els participants després que la Moncloa afegís dos ministres més després de saber que la part catalana estaria formada per vuit persones -la meitat no formen part del GOvern-.

La delegació catalana estarà formada pel president de la Generalitat, Quim Torra, el vicepresident Pere Aragonès, els consellers de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró; i d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch.

També hi haurà les diputades Elsa Artadi, de Junts per Catalunya, i Marta Vilalta, d'Esquerra Republicana, a més a més del també diputat republicà Josep Maria Jové i l'excap de gabinet dels presidents Puigdemont i Torra, Josep Rius.

La delegació espanyola estarà formada pel president Pedro Sánchez, la vicepresidenta primera, Carmen Calvo; el vicepresident segon, Pablo Iglesias; el ministre de Sanitat, Salvador Illa; el d'Universitats, Manuel Castells; la de Política Territorial, Carolina Darias; el de Transports, José Luis Ábalos, i la d'Hisenda, María Jesús Montero.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Fer, BCN, 25/02/2020 - 23:50

Esto ya parece el camarote de los Hermanos Marx!!!!

#4 et, sabadell, 25/02/2020 - 22:41

TENEMOS UN PROBLEMA ......
PARA CADA SOLUCION.....!!!!!

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 25/02/2020 - 19:05

¿Y estos quienes son...? ¿ya se les hizo el test de inteligencia...? ¿alguno llega a los 80 puntos de C.I.? Con esos caretos no valen ni para hacer de extras en el próximo capitulo de "campeones..."

#2 Miquel, La Llagosta, 25/02/2020 - 17:02

Els altres Catalans no existeixen. Som tractats com a paries a la nostra terra.

#1 Setze, Barcelona, 25/02/2020 - 15:26

Setze jutges d'un jutjat mengen fetge d'un penjat. L'embarbussament, pot ser de "órdago"