Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2018. 14:02h.

“S’ha aplicat el 155 i el mon continua”

Rivera defensa que amb la intervenció de l'Estat "Catalunya funciona en el dia a dia"

“S’ha aplicat el 155 i el mon continua”

El president de Ciutadans, Albert Rivera, en roda de premsa, ha defensat que "s'anava a acabar el món amb el 155 segons els separatistes i el món continua". "La realitat és que Catalunya està paralitzada, però no pel 155 sinó perquè els polítics separatistes no es posen d'acord i estan barallats", ha indicat.

Rivera ha reivindicat que "fora de la llei no hi ha capacitat de diàleg. Si realment volen tornar a la llei que ho demostrin". "Una cosa és ser independentista i una altra saltar-se la llei", ha considerat, a més d'insistir que "el 155 s'ha aplicat i el món continua, Catalunya funciona en el dia a dia".

A criteri del diputat de C's, "s'ha intervingut quan s'havia d'intervenir i fins i tot podia haver estat abans, el 6 i el 7 de setembre". Malgrat donar "suport al Govern espanyol", ha reconegut que "hem vist coses que no ens han agradat, com quan van entrar al Parlament" manifestants independentistes.

En aquest sentit, ha assenyalat que els Mossos "depenen de Zoido" i ha manifestat que "la direcció de la policia és bastant millorable, la coordinació que ha tingut Zoido amb els Mossos hem vist que no ha funcionat".

Tot i això, ha afirmat que "l'aplicació de la Constitució en un país democràtic és una garantia, tot i el que diguin els polítics separatistes". "Si algú es pensa que pot trencar un país de la UE sense que s'apliqui la Constitució s'equivoca. Alguns estan als jutjats per haver comès delictes molt greus", ha recordat.

"Espero que tornem a la normalitat, però per fer-ho necessitem un Govern, un desbloqueig del Parlament i sobretot que el nou president acati la Constitució i l'Estatut de Catalunya. Si això passa, hi haurà espai de diàleg, si no passa seguirem amb el 155 perquè és la garantia de que es compleixi la llei a Catalunya", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Protágoras, bcn.España, 16/02/2018 - 21:54

Francia no tiene parlamentos, diputados, ni ministros regionales. Se ahorra un montón de millones, que dedica menesteres necesarios. Funciona mejor que España, tiene mayor cohesión y menos problemas con los nacionalistas que nosotros. Deberíamos tomar ejemplo.

#4 Albert, BCN, 16/02/2018 - 20:32

Con el 155 se ha parado la hemorragia de la sinrazon, de la huida de empresas, i del cumulo de despropositos de la generalitat que governaba contra España y contra la mitad de los catalanes. Por mi que sigan asi sin decidir gobierno mucho tiempo mas.

#3 JC, Barcelona, 16/02/2018 - 17:00

Es curioso, pero gobernando Cataluña el PP desde Madrid vivimos mejor y estamos mejor que cuando lo hacían los ultrapatrióticos de aquí. Y yo jamás votaría al PP. Es evidente que son una rémora para nuestro bienestar.

#2 Gerardo, Barcelona, 16/02/2018 - 16:37

Y que por mucho tiempo! porque la agitacion de los rebeldes era a lo unico que se dedicaban, a sacar gente a la calle...ahora ellos calladitos unos, en prision los otros, escondidos algunos, y los fugados con problemas de dinero segun la informacion:
https://www.msn.com/es-es/dinero/economia/puigdemont-tiene-problemas-con-el-dinero-en-efectivo-en-b

#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 16/02/2018 - 16:02

Y no solo continúa, sino que va mejor que antes.
Parece mentira, pero ya ha pasado en otros paises. Sin gobierno va todo un poco mejor.