Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2022. 09:33h.

"S'ha normalitzat l'okupació a Catalunya"

Sergio Macián, diputat al Parlament: "Vox és el partit del sentit comú"

"S'ha normalitzat l'okupació a Catalunya"

El diputat de Vox Sergio Macián ha manifestat en una entrevista en el canal de Youtube de Xavier Rius que el seu partit es basa "en el sentit comú i sobretot tot en el sentit de la realitat". "Nosaltres som una bassa d'oli, a nivell de Vox Tarragona funcionem com un sol home", ha remarcat.

Macián ha dit que va presentar una moció en el Parlament contra l'okupació que contemplava desallotjaments expressos perquè "la gent té por al fet que li okupen la seva casa" i ha manifestat que "l'okupació s'interpreta a Catalunya com una manera d'accés a l'habitatge normalitzat". "L'okupació és un delicte", ha sentenciat.

A més ha lamentat que "el PSC em va dir 'feixista', 'alarmista'" en la primera moció que va presentar contra l'okupació i ha subratllat que "aquesta vegada demanen un pla integral contra l'okupació il·legal". "Nosaltres portem dient-ho des del minut un", ha reivindicat.

Sergio Macián ha denunciat que "s'ha normalitzat l'okupació com una manera d'accés a l'habitatge" i ha recordat que "les societats modernes ser fonamenten en tres pilars: la seguirdad, la propietat privada i la llibertat individual".

El diputat ha posat diversos exemples d'okupacions que ha viscut quan treballava als jutjats i ha detallat que li va arribar "una parella d'ancians plorant desconsolat perquè li havien okupado un pis que ells tenien per a ajudar a un fill en atur que té dos nens".

També ha detallat que "una empleada del Mercadona que se separa del marit, vol tornar al seu pis de soltera i no pot perquè està okupat" o "el cas més flagrant que he vist és el d'una anciana que s'opera al Joan XXIII, està quinze dies ingressada i quan vol tornar a casa seva, al barri de la Bonavista, no pot perquè se li han ficat uns tios".

D'altra banda, ha relatat que "un xaval magrebí em va enviar el seu informe de serveis socials des del seu Iphone". "Cal tenir quall, okupar un pis i funcionar amb un iphone d'última generació que no el tenia cap dels funcionaris que treballem en el jutjat".

Macián ha assenyalat que "la propietat privada a Catalunya està mal vista" i ha denunciat que "hi ha unes màfies que es dediquen a seguir el DOGC per a veure els pisos que la Generalitat hereta en les successions intestades". "S'utilitzen menors en aquestes pràctiques per a okupar pisos", ha reblat.

Finalment, Sergio Macián ha lamentat que a Catalunya "s'ha promogut el fenomen de l'okupació il·legal des de la llei" i ha remarcat que a un okupa "no se li poden atorgar dret" perquè "és un efecte anomenada bestial".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#8 Tercermundistes, Barcelona, 10/08/2022 - 19:09

El governet i l'alcaldessa bunyol de Barcelona ho han normalitzat i també atiat per tapar i dissimular la seva incompetència i la seva incapacitat de crear promoció vivenda pública amb els nostres impostos, els uns se'ls gasten en embaixades de fireta, subvencions i els altres per mantenir als amigotes de la cosa comuna

#7 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 10/08/2022 - 15:03

Está tan normalizado que me he hecho amigo de los okupas de mi casa para que un día me inviten para cenar. Espero que la tortuga no me reconozca y me delate. No quisiera molestarlos.

#7.1 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 10/08/2022 - 19:43

Són molt bona gent!! Segur que t'acolliran amb un esperit d'hospitalitat encomiable!! Et diran: passa, passa, com si fossis a casa teva!!

Quanta dignitat!!

#6 FERRANOT, B ARCELONA, 10/08/2022 - 12:34

Més raó que un sant. I després s'estranyen de que als barris obrers es voti a la dreta assenyada (que no extrema) en comptes de a podemos.

#5 Marc de Vich, Vich, 10/08/2022 - 12:11

El buenismo es insostenible, y alguien a la corta o a la larga se va a tener que hacer responsable de todo este desaguisado, hemeroteca hay, luego que no se extrañen si algún perjudicado/s reclaman. A partir de las 17:00 BCN cambia de aspecto, miren los videos de la tormenta semana pasada playas de BCN, todos catalanets, ¿seguro?

#4 El perquè de tot plegat, Gironès monamour, 10/08/2022 - 11:57

No us enganyeu, l'okupaciò és sols un mitjà més per acabar amb la nostre civilització i el nostre modus de vida occidental cristià, poc a poc les societats occidentals van deixant pas lliure a les noves tendències globalistes darrera les quals hi ha interessos molt potents. A casa nosta encara la cosa va més accelerada pels sapastres nostrats