Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2011. 15:30h.

"S'han acabat els experiments amb el català a Namíbia"

El secretari general del PP europeu denuncia també la "despesa de les televisions autonòmiques"

El secretari general del Partit Popular Europeu i eurodiputat, Antonio López Istúriz, en una entrevista a Periodista Digital, explica que "quan a Zapatero l'arraconen en el Consell Europeu, fa any i mig, i així ho vaig denunciar jo, una de les qüestions claus era la reforma estructural".

"Això significava que se'ns deia als espanyols, atenció, tenen vostès un sistema autonòmic, regional, local, de diputacions que no funciona, que s'està gastant més diners del normal i a més en assumptes com televisions autonòmiques, nines que parlen en gallec o experiments a Namíbia amb el català. Això s'ha acabat", afegeix.

"A Europa el missatge és molt més senzill del que la gent es pot creure i els controls que hi ha i els mecanismes. Europa, clarament, no es fica en la distribució regional dels països, en el disseny o en l'arquitectura. A Europa no li importa que Espanya estigui dividida en 17 comunitats autònomes i el que vulguin, sempre que el finançament sigui realista i bona", afegeix.

Antonio López Isturiz
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 Tià, Paisos Catalans, 28/11/2011 - 00:40

La verdadera crisi es el sou que cobres i tots els viatges,dietes i,ves a saber,tal com es feia en un govern Balear :Rasputin(turisme sexual),ect.Tu,i tots els iguals,aquesta es la verdadera crisi.Si Alemanya retalla perque vosaltres no gasteu els seus diners,ja me perfecte. FORA, i AL ATUR

#18 Terraxa, Terrassa, 26/11/2011 - 23:01

El 77% del deute públic espanyol correspon a l'estat central, només el 5% a entitats locals, i la resta a autonomies.
Considerant que ensenyament i sanitat estan traspassades, el volum del deute de l'estat central és aberrant.

#17 Segimon, Barcelona, 26/11/2011 - 12:30

Jo exigeixo una seu de l'Instituto Cervantes a Namíbia. Les 12 que hi a l'Àfrica queden totes massa lluny d'aquest país... I això que els neighbours ja se'n procupen (http://cvc.cervantes.es/lengua/anuario/anuario_05/lasso/)

#16 ton, sallent, 26/11/2011 - 11:46

ai, ai, ai, que Espanya es trenca en diset parts, quina alegría més gran.

#15 Manel, Terrassa, 26/11/2011 - 11:15

A mi l'experiment que no m'interessa és Espanya.