Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2020. 17:29h.

“S’han plantejat aprimar la Generalitat?"

El president admet que alguns tràmits i burocràcies “són insuportables”

El president Quim Torra ha admès que alguns “tràmits i burocràcies” de la Generalitat “són insuportables” després de recordar que ell ve “de l’empresa privada”. Torra contestava així a una pregunta del director d’e-notícies que li ha recordat que la primera decisió que va prendre en ésser nomenat va ser injectar 20 milions a TV3 i que la presidenta, Núria Llorach, ara en demana 40. El periodista també li ha dit que “potser en comptes de quinze delegacions a l’exterior passaríem amb catorze o tretze”.

El president, després de dir que era “una pregunta interessant”, ha reconegut que “tot ha canviat” i que “hen de ser capaços que aquesta administració sigui més àgil”. Torra s’ha referit en concret a la digitalització i al teletreball perquè hi haurà una “crisi social i humanitària” tot i que no ha concretat si pensava suprimir algun organisme de la Generalitat.

Preguntat també si pensava retallar el seu sous -actualment és 144.000 euros a l’any- o el dels consellers i alts càrrecs ha insinuat que havia fet un donatiu tot i que no ha volgut concretar. “Vam prendre la decisió que havíem de prendre, però em semblaria que dir-ho ara no seria oportú”, ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#20 JohnMacLane, Barcelona, 20/04/2020 - 19:44

¿Y porqué no aprovechamos para APRIMAR de una vez por todas el glorioso ejército español que nos cuesta una burrada de dinero en barcos, aviones, tanques y otras milongas? total para que se lleven un montón de comisiones los "mismos" de siempre y ganen más los bancos de Suiza.

#20.1 Pete Mc. Clusky, Chez Fangue, 21/04/2020 - 00:30

Tus amados líderes del procès ya conocen bien los bancos de Andorra y Luxemburgo. Lo de 3 per cent no eran comisiones, debian de ser una marca de membrillo.

#20.2 Menjamela Grandi, Anapurna, 21/04/2020 - 09:16

Claro que sí, campeón. Adelgazamos prácticamente la única institución que ha estado trabajando con mano firme en primera línea desde el primer momento. Y luego vas tú, los mozos y los gudaris de la Cup a desinfectar residencias, rescatar ancianos, reparar infraestructuras, etc..
¡Juas juas juas !

#19 Coque, El centro de Tabarnia, 20/04/2020 - 17:24

Al preguntarles eso te responden que hasta mediados de mayo no empiezan la operación bikini

#18 luis, barcelona, 20/04/2020 - 15:38

¿ APRIMAR ?
JA JA JA
Cuanto borracho hay por el mundo
JA JA JA

#17 El pastor francès, Capetown del Llobregat, 20/04/2020 - 12:28

Caldría que tothom veiès el vídeo del pastor francès que descriu com enganya les ovelles per que facin el que ell vol, aixó ens esclariría la raó del confinament total a que ens sotmeten les "autoritats" de tota mena (n'hi ha un munt) en base de la por a tot: virus, crisis clímàtiques, depressions econòmiques, etc que els permeten seguir co

#15 JRamón Fernández, Oviedo, 20/04/2020 - 09:24

Lo siento pero ver y escuchar a este personaje me produce arcadas...
¿Que coño quereis en Cataluña a este inhabilitado que no sirve mas que para joder la marrana?

#15.1 Anem a pams, Bcn, 20/04/2020 - 11:38

Cal llegir l'article de A. Soler al Diari de Girona. La caradura d'aquest individu és incalculable, en plena crisi de morts i futur incert per la majoría, aquest tio apuja el sou dels ex-presidents camuflat enmig d'un munt de proposicions legals durant una sessió del parlament.