Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2009. 00:08h.

"S'hauria de matar tots els del PP"

El PPC acusa d'amenaces a l'empresari i exalt càrrec de CiU Ramon Bagó

"S'hauria de matar tots els del PP"

El secretari general del PPC, Jordi Cornet, entre Xavier García-Albiol i Alícia Sánchez-Camacho

El secretari general del Partit Popular de Catalunya, Jordi Cornet, ha qualificat de "gravetat intolerable" les paraules del president del grup Serhs, Ramon Bagó, que ha afirmat en una jornada organitzada per una plataforma sobiranista a Calella, que "s'hauria de matar tots els del PP ". El secretari general ha exigit que "retiri les seves paraules d'immediat i es disculpi públicament".
 
Jordi Cornet ha assenyalat que "no podem admetre que postures totalitàries d'aquest tipus passin inadvertides i per això demanem que tots els partits polítics condemnin aquestes paraules impròpies i inacceptables en una democràcia". Cornet ha recordat que a més del grup Sehrs, Bagó és també president del Saló Internacional del Turisme de Catalunya i que, per tant "hauria de cuidar molt molt el que diu ja que representa un sector econòmic i social clau per a la projecció turística de Catalunya ". També va ser alcalde de Calella amb CiU i director general de Turisme en un govern de Jordi Pujol.
 
El secretari general del PPC creu inadmissible en democràcia que Bagó parli de 'matar' quan tristament el Partit Popular de Catalunya ha patit la pèrdua d'alguns dels seus membres a mans de la banda terrorista ETA. "Referent a això no acceptarem ni una afirmació-en el to que-ja que és una cosa del que ens hem de lamentar tots els partits democràtics", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 ipatiev, cordoba, 15/05/2014 - 09:04

los dirigentes del pp,psoe,iu,sindicatos,opus,y banqueros,todos a campos de exterminio que entren por una puerta y salgan por la chimenea

#24 jjacks, calella, 30/11/2009 - 23:37

Aquest prepotent te ganes de guerra i poser la tindra, no te collons de parlar aixi segons a on, haviam si l´investiguen tambe i tindrem sorpreses.semble estrany que ocupin el lloc que ocupan, son gent sense la mes minima cultura i perillosos,

#23 Mal camí, Lleida, 30/11/2009 - 19:31

El nacionalisme comença sent folklore i acaba matant gent. Per alguns comentaris es veu que són bastants els que tenen ganes de sang. Com també hi ha alguns nacionalistes del altre cantó, podem acabar liant-la.

#22 Alcampelló, Barcelona, 30/11/2009 - 15:30

Vaya elementos que pululan por el barrio separatista. Asustarían a los mismos mujaidines suicidas. La imagen del SOBERANISMO se identifica cada vez más con FANATISMO. Son males dañinos, pero se curan con el CIUDADANISMO.

#21 lluigi, BCN, 30/11/2009 - 14:02

A dit lo que pensem molts en sentit figuratiu, i tambè lo que pensen els de PP versus els catalans, in estic tant segur si en sentit figuratiu. Com sempre el PP va d'hipocrita