Publicitat
Política · 18 de Setembre de 2012. 17:27h.

SI compta els diputats d'Unió i ICV-EUiA per a la independència

Considera que els que van anar a la manifestació "tenen un deute amb el poble de Catalunya"

SI compta els diputats d'Unió i ICV-EUiA per a la independència

Bertran, al Parlament

El diputat de Solidaritat, Uriel Bertran, ha comptat els diputats d'Unió i els d'ICV-EUiA com a independentistes. Bertran, durant la roda de premsa al Parlament d'aquest dimarts, ha dit que no s'haurien de convocar eleccions anticipades de cara a una possible declaració d'independència donat que a la cambra "hi ha 86 diputats" que hi votarien a favor.

Preguntat per e-notícies sobre com és que ha inclòs Unió i ICV com a sobiranistes ha explicat que "hi ha una majoria absolutíssima de diputats i diputades que van participar a la manifestació de l'11 de setembre amb l'eslògan Catalunya, nou estat d'Europa. Em sembla que és un eslògan inequívoc".

"Tots els d'Unió i tots els d'ICV van participar a la manifestació", ha afegit abans de dir que "nosaltres ens hem de creure la bona fe i el canvi d'opinió que van tenir, inclòs el senyor Duran. Tots ens hem de comprometre amb les nostres accions i qui va anar a aquella manifestació té un deute amb el poble de Catalunya".

També ha comentat que "el mateix Artur Mas va admetre que al seu programa electoral es va incloure l'ambició nacional sense límits".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 spanish, Madrid, 19/09/2012 - 15:54

por supuesto luego pasa lo que pasa con las encuestas jajajjaajaaaaaa

#1 Kropotkin, Vic, 18/09/2012 - 23:07

"Aunque se releven las generaciones, la revolución no puede detenerse, la lucha ha de continuar"
Kim Jong Il (para los catalanistas: Dictador norcoreano)