Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2011. 18:26h.

SI creu que PP i PSC poden tenir "un problema de delinqüència"

Critica "els espanyols" de la Mesa i recorda que el Parlament està "per a canviar i fer les lleis"

Alfons López Tena, diputat i portaveu de Solidaritat Catalana per la Independència al Parlament, ha agraït als representants de CIU que hagin fet que la Mesa hagi "complert amb el seu deure i amb la legislació espanyola no obstaculitzant la Proposició de Llei de declaració d’independència de Catalunya". Tot i que pel diputat de SI "només ha fet la seva feina", ha valorat que la Mesa "no hagi posat per sobre la llei les seves conviccions polítiques".

López Tena ha retret als partits que han votat en contra que s’hagi admès a tràmit, el PP i el PSC, la seva posició perquè "tot el que es presenta és il·legal fins que es vota en el Parlament i finalment es decideix si acaba sent, o no, legal. S’anomena legislar". "No sabem si és un problema d'incompetència, d'ignorància o és un problema de delinqüència, de prevaricació".

D’altra banda també ha marcat el posicionament de SI en relació al Projecte de Llei d’autoritzacions financeres i normes pressupostàries i tributàries durant el període de pròrroga pressupostària que s’ha de debatre demà en el Plenari. López Tena ha volgut diferenciar el fet que SI hagi permès que es porti al Parlament en tràmit de lectura única per "responsabilitat política", però ha assegurat que en la votació d'aquest dimecres "votarem en contra perquè no es tracta d’escanyar més als catalans amb l’emissió de bons escombraries i de permetre que ens continuïn robant sinó que ens tornin el que és nostre".

López Tena, al Parlament
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Frank, Berga, 09/02/2011 - 21:18

y si mañana ciudadans lleva a la mesa una proposion de ley para que Cataluña siga siendo una comunidad dentro de España, vuestro partido votara a favor como predicas aqui o diras que esos españolistas no tiene derecho ni al aire que respiran.

#6 JoanMarti, Abrera, 09/02/2011 - 09:46

Vaja el lopez tena parlant de delinqüencia del dames partits, Ell que es un delinqüent

#5 Pere, CATALONIA IS DIFERENT, 09/02/2011 - 07:57

LÓPEZ, TU SI QUE ETS UN DELINQÜENT! JE ES VEU L'INTERÉS DELS CATALANS PEL SEPARATISME, CADA COP HI VA MENYS GENT A VOTAR A AQUESTA PANTOMIMA DEL REFERÈNDUM...

#4 Josep, Lleida, 08/02/2011 - 22:57

Quan L'alfons parla de problemes de delinqüència és refereix a fauna espanyola com el tal Juan, immigració inadaptada i problemàtica que és pensa que Catalunya és la seva colònia.. Juan els marginals a Catalunya parlen el teu idioma, justet.

#3 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 08/02/2011 - 21:21

Alfons Lopez Tena un gran patriota ! ! ! !
Visca Solidaritat Catalana //*//
MARC-SABATES.COM