Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2011. 20:42h.

SI denuncia "tracte de favor" al Grupo Godó

Solidaritat considera que "pels amics sí que hi ha diners"

SI denuncia "tracte de favor" al Grupo Godó

Artur Mas i Carlos Godó, en la presentació de 'La Vanguardia' en català

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha acusat el Govern de "tracte de favor" als editors de La Vanguardia perquè "tanca dos canals de TVC mentre regala dos milions d'euros al Grupo Godó".

Segons la formació independentista, "aquest anunci -el de la retallada en l'assignació a la CCMA- coincideix en el temps amb l'atorgament recent de dos milions d'euros al Grupo Godó mitjançant un procediment de 'negociat sense publicitat'".

"No és aquest l'únic tracte de favor d'aquest Govern al Grupo Godó, un altre exemple són els milers d'exemplars de La Vanguardia que es regalen cada dia a Rodalies de Catalunya, que depèn del Departament de Territori i Sostenibilitat. Pels amics sí que hi ha diners, i així el Grupo Godó recapta els beneficis del seu suport a CiU", ha indicat.

SI ha remarcat que"la retallada prevista per a TVC pel 2012 equival als diners que s'emporta Espanya de Catalunya en només 15 hores. Mentre aquest Govern no fa absolutament res per a recuperar els nostres diners, continua desmantellant els nostres serveis públics, aquest cop els mitjans públics audiovisuals. El nostre país mereix i necessita una Televisió de Catalunya amb prestigi, qualitat i ambició".

La plataforma política ha afegit que insta al "Govern a aturar les retallades a sectors clau per al present i futur del nostre país, i aturi la sagnia de diners espanyola mitjançant la insubmissió fiscal. Ni un cèntim més a Espanya".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Sara, Barcelona, 28/11/2011 - 13:28

És ben curiós: Li regalen uns millonets d'euros al Grup Godó, i el seu amo, el sr. Godó, contribueix amb una quantitat de diners molt considerable, junt amb altres empresaris, a reconstruir i arrenjar el iat del rei: el Bribón. Quin país de contradiccions... I el país que es mori de gana...

#5 Martinet, Dresden, 27/11/2011 - 11:19

El més trist és que sabeu el perquè i ho amagueu, inútils de SI.

La llei -i fa molt bé- commina al Govern a subvencionar els mitjans en català, com ho fa amb L'Avui, Vilaweb, o qualsevol altre.

No aconseguirem la independència jugant a tocar els collons, apreneu d'Esquerra.

#4 Maria, BCN, 26/11/2011 - 17:37

En els temps que vivim, "regalar" diners públics a una empresa privada fa mal als ulls.Que vigilin perquè cada dia van perdent més credibilitat.Perquè els ciutadans acceptem les mesures d'austeritat, hem de veure que s'aplica la mateixa vara de medir per tots.

#3 josep, igualada, 26/11/2011 - 14:45

desde que el mon es mon els que manen sempre an ajudat als "amiguets"creieu que are amb democracia no ho faran?que no en tenim prou mostres? es que tenim democracia de veritat?el poble som un zero a l´esquerra.

#2 Pep, Lleida, 26/11/2011 - 13:11

conVeniència i Unio

chucopters