Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2011. 19:49h.

SI diu que "no es pot permetre l'extorsió d'una companyia privada"

"La situació de l'aeroport de Girona era un miratge"

El coordinador regional de SI a les comarques gironines, Santi Niell, ha afirmat que la situació en la qual es trobava l'Aeroport de Girona-Costa Brava era un "miratge que no podia durar eternament ja que mantenir la situació actual té un cost econòmic elevadíssim".

Niell ha destacat que els diners "sempre surten de la butxaca dels contribuents, en aquest cas per partida doble, ja que els impostos recaptats per Espanya sí que serveixen per desenvolupar estratègies comercials i turístiques d'altres aeroports però no en el cas dels aeroports catalans en general i el de Girona en particular. Aquesta subvenció va a parar al compte d'explotació d'una empresa la primera finalitat de la qual és generar beneficis econòmics als seus propietaris", ha indicat.

El dirigent de Solidaritat per la Independència (SI) ha afirmat que "no es pot permetre l'extorsió d'una companyia privada, per evitar les deficiències d'un sistema aeroportuari controlat des de Madrid en un aeroport, com el cas de Girona, que genera beneficis al seu gestor".

"Ryanair s'aprofita d'una situació", la solució de la qual segons Solidaritat Catalana per la Independència seria "anar a l'arrel del problema i reivindicar la gestió territorial d'aquesta infraestructura i desenvolupar un model comercial de l'aeroport gironí que avui és del tot inexistent".

Finalment, el coordinador independentista ha denunciat que "el conveni que hi ha damunt la taula és insostenible, si es té en compte que Ryanair pretén obtenir 7,5 milions d'euros sobre la base de moure 4 milions de passatgers, quan anteriorment en rebia 4,7 per moure'n 5 milions de passatgers".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sebastià Dalmau, Barcelona, 17/02/2011 - 15:38

D'acord
Aquest turisme que promociona Ryanair, no ens interessa gens.
- per en Pere de Manresa; ...i tant que sé qui és en Sebastià Dalmau!