Publicitat
Política · 12 de Gener de 2015. 08:24h.

SI i Reagrupament aniran plegats a Barcelona

L’assemblea de Solidaritat aprova l’acord amb el 75% dels vots

SI i Reagrupament aniran plegats a Barcelona

Imatge de l'assemblea de SI

L’assemblea de Solidaritat Barcelona ha decidit -amb la  votació dels seus adherits aquest cap de setmana- concórrer a les eleccions municipals a la ciutat de Barcelona, ratificant amb més del 75% dels vots favorables el preacord signat amb Reagrupament per participar conjuntament a les pròximes eleccions a la capital catalana.
 
En els propers dies s’escollirà, entre els adherits de Barcelona que presentin la seva candidatura, la persona que encapçalarà la llista de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), així com tots els membres que configuraran la candidatura. Al mateix temps, es continuarà treballant per vestir la proposta conjunta amb Reagrupament.
 
Segons Elisabeth de la Rubia, Secretària del territori de Barcelona Ciutat de SI, “en moments d'incertesa política, de manca de fermesa i de lideratge en els partits tradicionals, és quan més necessària resulta una renovació, amb la incorporació de persones compromeses i amb ganes de fer política en majúscules, generoses i dedicades a la ciutadania”.

“Calen persones preparades que acceptin el repte de liderar la capitalitat del nou país al costat dels ciutadans, fent-los partíceps de les decisions importants de la ciutat mitjançant una política de proximitat. És el moment de la regeneració democràtica en la política municipal de Barcelona, i això només ho podran fer partits nets i compromesos amb líders honestos com Solidaritat”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 Cisco, Bcn, 12/01/2015 - 19:37

Per fer la independència ningú sobra, enhorabona per l'acord, els votaré sens dubte. A alguns l'arrós se'ls ha passat.

#6 Carlos Gomez, Bcn, 12/01/2015 - 19:01

Vivimos en un pais con el mayor numero de Carromeros patrioticos por cm cuadrado del mundo.
Y algunos ya con nietos.
Es veritat que no som un pais normal.

#5 Tot X la poltrona..., Bcn, 12/01/2015 - 16:47

Colla de vividors, paràsits. Com és que cap d´ells pot trobar feina a l´empresa privada? Tota la vida xuclant de la mamella dels nostres impostos???

#4 Carlos Gomez, Bcn, 12/01/2015 - 15:50

Ahora que el amigo Laporta va a cambiar de destino en lo universal,pues venga.Juntos a ver como se puede vampirizar de nuevo al Ajuntament durante cuatro años.
Al fin y al cabo,si Trias pudo inexplicablemente ser alcalde porque ellos no pueden ser regidores.
Los milagros existen. Trias lo sabe.

#3 spanish, Madrid, 12/01/2015 - 11:49

jejejejejeejjeejjeeeeeeeeje plegats ? en un taxi i caben totos no ?